Sxe 10.2 Fix 1 Donma Sorunu

1
EXE RANK

'-AnD[R]eW~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
'-AnD[R]eW~
Sxe 10.2 Güncelleme Ve Donma Sorunu Vardı Şimdi Fix Çıktı Güncelleme Sorunu Çözüldü Ama Donma Sorunu Devam Ediyor Bilen Sorunu Çözen Biri Varsa Yardım Edebilirmi

İşletim Sistemi

Windows 7 Professional 64 BİT

kardesım bu sorun vistada ve win 7de oluor bnde artık xpye cevırmeyı dusunuorum sxe bi işi adam akıllı yapmıor

kardesım bu sorun vistada ve win 7de oluor bnde artık xpye cevırmeyı dusunuorum sxe bi işi adam akıllı yapmıor

Ben Anlamıyorum Artık Bazı ProgramLarın Ve Tarayıcıların Xp Desteği Kalmamışken Bu Sxe Ne Yapmaya Çalışıyor Xp Kurucam Bende Ama Bazı Programlarımı Desteklemiyor :(:(

bnde yeni pc aldım xp kurunca pc sapıtıor butun programlarıda yukluyorum eksız neden oldugunu anslama xpye donecem artık

Ben Anlamıyorum Artık Bazı ProgramLarın Ve Tarayıcıların Xp Desteği Kalmamışken Bu Sxe Ne Yapmaya Çalışıyor Xp Kurucam Bende Ama Bazı Programlarımı Desteklemiyor :(:(

1-2 Gün Sabret fix 2 geLİr bugün yada yarın ;)

byler bnim XP bende de oluyor donma sorunu yardım ederseniz sevinirim

geLmesse saLLa Face okey aKaRRR... :D

aYni sorunu Bende Yaşıyorum Tracker error Hatasi Bu Sxeden kaynakLanıyor Fix 2 Çıkartılıp bu durumu DüzeLtecekLerdir umArım xS Çözümünü BuLan warsa Yazsn ei OLur :D

aYni sorunu Bende Yaşıyorum Tracker error Hatasi Bu Sxeden kaynakLanıyor Fix 2 Çıkartılıp bu durumu DüzeLtecekLerdir umArım xS Çözümünü BuLan warsa Yazsn ei OLur :D

Sorun Tracker Eror'dan Değil Ben O Sorunu Çözdüm Ama Donma Devam Ediyor

beyler ben 1.6 hemde 1.5 oynuyom sxe 10.2 fıx 1 ı ındırdm 1.5 de takılma sorunu guncelleme sorunu fln kalmaadı ama 1.6 da oyuna gırdıınde donma sorunu ıle karsılasıyorum :/ ama 1.5 oynanıyo :D programm XP

beyler ben 1.6 hemde 1.5 oynuyom sxe 10.2 fıx 1 ı ındırdm 1.5 de takılma sorunu guncelleme sorunu fln kalmaadı ama 1.6 da oyuna gırdıınde donma sorunu ıle karsılasıyorum :/ ama 1.5 oynanıyo :D programm XP

Xp Kullananların %80 Oyuna Giriyor :(

vaLLa bnm ki Xp Bende de Donuyo :S

format at düzelir ancak öle oluyor

valaha benımde aklıma format gelior :D ama atmıyacam beklicem fix2 yi :)

Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.Belirtilen biim desteklenmiyor veya evrilemiyor. Desteklenen biimleri belirlemek iin Kapasite ilevini kullann.
Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other players through a microphone

bu hataya cözüm bulcak biri var mı beyler

benimde xp , dün sxe 10.2 indirdim kurdum oynadım cs hiç bi sorun yoktu , bugün fix i indirdim kurdum sw ye girer girme ok a basamadan donuyo , cs 10 kere sildim kurdum , sxe yi sildim bi fix liyi kurdum bi normali , v23 , v21 , v26 hepsini denedim olmuyo :S tek çare format ama onuda atmak istemiyorum.

Geri