sXe 11.2 Fix6* Sorunu..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Saint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Saint

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Saint
Öncelikle herkeze kolay gelsin.
Windows7 Kullanıcısıydım hem cs de hemde normal ortamda çıkarttıgı problemler yüzünden Xp Prof (sp3) Döndüm.. İlk hafta pek bir problem yoktu şimdi 2.hafta Cs oynarken sürekli sXe * Yok diyorr ve oyunun ortasında oyundan atıyor.
Ne bir maç zevkim kaldı.
Nede normal oyun zevkim kaldı.. Az bir frag yapıyorum oyunun tadına varıyorum derken "Bu serverda sxe gereklidir. Lütfen açıp giriniz diyor ve Otomatik olarak Kick atıyor :mellow:"

Kafayı yemek üzereyim ! Yardımlarınızı bekliyorum. :@ Sorun sadece bendemi..

Öncelikle herkeze kolay gelsin.

Windows7 Kullanıcısıydım hem cs de hemde normal ortamda çıkarttıgı problemler yüzünden Xp Prof (sp3) Döndüm.. İlk hafta pek bir problem yoktu şimdi 2.hafta Cs oynarken sürekli sXe * Yok diyorr ve oyunun ortasında oyundan atıyor.
Ne bir maç zevkim kaldı.
Nede normal oyun zevkim kaldı.. Az bir frag yapıyorum oyunun tadına varıyorum derken "Bu serverda sxe gereklidir. Lütfen açıp giriniz diyor ve Otomatik olarak Kick atıyor :mellow:"

Kafayı yemek üzereyim ! Yardımlarınızı bekliyorum. :@ Sorun sadece bendemi..

sorun sadece sende deil kardesim fix6 da böyle sorunlar çıkıyormus msnden hl.exe yi atıyım sana dene bide öyle

yada fix 3 yükle bende fix 3 war onu kullanıyorum sorun yok aynı özellik pc.

Kardeş Aynı Sorun Bendede war Fix 6 da Fix 3 yukledım oyundan felan atmıor artık.

Hmm anladım. Ahh şu fix'leri ne için getirirler anlamıyorum. Sorunları düzeltsinler diye getiriyorlar daha çok sorun çıkartıyorlar deniycez bakalım :) teskkrler.

Geri