sXe 11.5 Wallhack - BoxEsp - Kingofcs 100%100 geçer!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Heracs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Heracs1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Heracs1
Edit. Locked.#

wall hack paylaşımı yask kardeş !

Program çakma yapımdır. Kişi önce foruma üye oldu. İlk paylaşımı olduğu anlaşılmasın diyerek biraz post kastı. Sonradan virüslü wallhack paylaşımı yaptı bu kadar basit. Oyuna gelmeyin. Kendisinin program coder'lıkla alakası yok. Paint.NET vaari programlarla küçük ekran yapmış. Coder'ım diyerekten bilmeyenlere geçirecek virüsü.

İndirmenizi önermiyorum. Ama denemekten zarar çıkmaz diyorsanız keyfiniz bilir.

indir bakalım calısmıyorsa gel burda ana bacı kufr et bana : ) laymer

Program çakma yapımdır. Kişi önce foruma üye oldu. İlk paylaşımı olduğu anlaşılmasın diyerek biraz post kastı. Sonradan virüslü wallhack paylaşımı yaptı bu kadar basit. Oyuna gelmeyin. Kendisinin program coder'lıkla alakası yok. Paint.NET vaari programlarla küçük ekran yapmış. Coder'ım diyerekten bilmeyenlere geçirecek virüsü.

İndirmenizi önermiyorum. Ama denemekten zarar çıkmaz diyorsanız keyfiniz bilir.

Aynen virüs olmasa bile mutlaka bi b*klar vardır programda indirmenizi bende tavsiye etmiyorum

keyloger falan vardır pcniz gitmesn elden :D

indir bakalım calısmıyorsa gel burda ana bacı kufr et bana : ) laymer

Bana laymer diyene bak. Ben foruma wallhack koyduğum zaman oyuna girer çalıştığına dair resim alır öyle açarım konumu. Senin açtığın konuda resim namına bişey yok verdiğin link'tede virüs olduğunu ben ayrıyeten ve vekaleten biliyorum zaten. Çok gördüm senin gibileri biliyor musun o yüzden.

Laymer kardeşim benim :)

Bana laymer diyene bak. Ben foruma wallhack koyduğum zaman oyuna girer çalıştığına dair resim alır öyle açarım konumu. Senin açtığın konuda resim namına bişey yok verdiğin link'tede virüs olduğunu ben ayrıyeten ve vekaleten biliyorum zaten. Çok gördüm senin gibileri biliyor musun o yüzden.

Laymer kardeşim benim :)

Adam koymuş lafı resmen. Helal Burç

Beyler indirmeyin virüs var üstelik programda çakma program yapım falan değil. Sadece birkaç süs vermiş. .EXE'den yersiniz yemin ediyorum :D

inanmayın kesınlıkle virüs war benden solemesi :)

Konu kıLıt..

amıq ... bu sıtede wallhack hıle paylasmak yasak bıan once ılgılenırsenız konu kılıt :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri