Sxe 64 Bit Desteği için Destek Lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ForqiveN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ForqiveN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ForqiveN
Merhabalar,yaklaşık 1 aydır, Windows 7 64 bit bir PC'ye sahip olduğundan dolayı sxe'yi çalıştıramamaktayım. Aklınıza gelebilecek her türlü oyun ve programı sıkıntısız çalıştırırken malesef sxe yi çalıştıramıyorum :sleep:Şimdiye kadar onlarca defa mail gönderdiğim sxe sitesinden bana gelen cevaplar genelde şöyle oluyor (Türkçe'ye çevirip söylüyorum) "64 Bit desteği için programın bütün kodlarını değişmem lazım, şu an çok kullanıcısı olmadığı için değmez kusura bakmayın. İlerleyen zamanlarda daha fazla istek gelirse değerlendirebiliriz" bu mailden de anlayabileceğimiz gibi ufak bir yardmılaşma kampanyasıyla 64 bit desteğini çıkartabiliriz diye düşünüyorum. Sizlerden isteğim, bilgisayarınız 64 bit olsun olmasın, info@sxe-injected.com.ar mail adresine 64 bit desteği için bir mail atmanız. Sizlere örnek bir mail vereyim isteyenler bunu atabilir. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Saygılar... (Mesajınızı kendiniz yazacaksanız da basit bir dille yazıp kısa cümleler kurmaya çalışın)

Kişi: info@sxe-injected.com.ar
Konu: Sxe with 64 bit problem
Hi I have Windows 7 64-bit edition and I want to play Counter Strike 1.5 on the internet but i can't use sxe because of the error "Load error, try again" Please prepare a new version which can work with 64 bit as well. I'm waiting for your new patch. Thank you so much.

Ben Pek ßişi Anlamadım ?

yolladım kardeş ben xp 32 bit kullanıom ama

teşekkür ederim

İnşallah dilediğin olur kardeşim, ben senin için gönderirim istek

Uyumlluk isaretlimi ?

Evet. konuyu sabitliyorum.

Hi. I am using windows 7 64Bit. I want to play counter strike 1.5 online but because of the errors of sXe, i can't play CS1.5 Online. Please make a fix of sXe For 64Bit, this'll make me so happy. Thank you so much.

Bunu da kullanabilirsiniz yazmak için. Konu Sabit + Rep Ozan ;)))

sağol alicim öpüyorum gözlerinden eyw ingilizceni de yerim xD

Ye :D hop hop öpüyorum falan ... :Q :D

6kişi kafadan attı bil :)

vallaha çok sağolun rep inizi de verdim zaten eyw

Ins Deıledıgın olm akrdesım ben o sorunu yasıodum xp cevırdım duzeldı =)

Ins Deıledıgın olm akrdesım ben o sorunu yasıodum xp cevırdım duzeldı =)

aslında bazıları diyecek ne uğraşıyorsun çevirsene 32 bit e diye, ama burada bir sıkıntı var ve bu sıkıntıdan ciddi anlamda etkilenen arkadaşlarımız var, nereye kadar 32 bite çevirecek herkes... Bırakalım böyle bir ihtiyaç olduğunu anlasınlar da bir çözüm bulunsun

Sadece 64 BitLer İçin Çalışmasınımı İstiyosun Yoksa Ekstaradan 64 Bit Uyarlanmasınıdamı İstiyosun İlk Dediğimi İstiyosan 34 Bit Pcci Olanlar Ne Olcak Benim Gibi Ve 270 Bin Cs Playerı İçin ? 2.ci Dediğimden Bahsediyosan Arkandayım.!

Ozan icin sonuna kadar d:d:

Sadece 64 BitLer İçin Çalışmasınımı İstiyosun Yoksa Ekstaradan 64 Bit Uyarlanmasınıdamı İstiyosun İlk Dediğimi İstiyosan 34 Bit Pcci Olanlar Ne Olcak Benim Gibi Ve 270 Bin Cs Playerı İçin ? 2.ci Dediğimden Bahsediyosan Arkandayım.!

ilk dediğini zaten 10 yıl düşünsem aklıma gelmez nereden aklına geliyor böyle şeyler ya :) tabiki normal bilgisayarlar + 64 bit desteği istiyorum. Arkamdaysanız da bir maille destek olursanız sevinirim

eet yha sxe 64-bit çıksın cs oynayamıyorum

Aqa haRbi heLal 0Lsun bu konuyu Açana +rep'Inıde Esırqemedım .
Bende 64 Bit kuLLanyorum deLırcem
iSaLLah Çözüm t0Lu buLaBiLirz.

hop hop ozan arkandayım falan ? Asus sapıkmısınolum :D Ozan G*tü kolla :D

ali küfür edemiyoz demi forumda xD msn gel

Geri