0
EXE RANK
ByYunus
Fexe Kullanıcısı
AlinTıdır
Turkish : Bu İlk Konum Olmasından Dolayı Cok Ayrıntıya Girmeyeceğim , Emek Nurudur
Lütfen saygı gösterelim
Herkesin Bildiği Gibi sXe 7.5 waLLhack veya Herhangi bir wall türü cıkmadığı için bizde kodlarla biraz oynayıp Güzel Bir cfg yapmayı denedik ve başardık , isteyen kötü diyebilir fakat biz bu cfg ile yaptıgımız fragları bir ss altındada toplar veya demo cekeriz sorun degil cünkü Cs'i oynamayı bilen herkes default oynar fakat default kasamayanlar bunu kullandıgı sürece gam yemezler . Lafda bu kadar konusmak istiyorum Cfg tamamen Benim Ürünümdür .
FrmCix.Com - sXe Destek
Lütfen Saygı gösterelim
Konu İçin Güzel Ve Etkileyici mesajlar yazalım , beğeniyorsanız beğeniyoruz güzel , beğenmıyorsanız saolasın yinede emege saygı gibi mesajlar beklıyorum özgürsünüz
ßy vRz` - sXeDestek
English : u file send's cstrike and play on cs
, y console(é) exec sXeAimCfg-sXeDestek writing
.
u Link's see for post write
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff66...ONT=Comic Sans MS] Olunuz[/FONT][/B].[/COLOR]
Alıntı Link'i : [COLOR=#ff6600]http://sxewall3d.wordpress.com[/COLOR]
Rar şifresi: [COLOR=#ff6600]www.frmcix.com[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL , sXe 7.7 İndir[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL , sXe 7.7 İndir , sXe 7.8 İndir , sXe 7.8 WaLL[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL - Blogcu[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL , sXe 7.7 İndir - Blogcu[/COLOR]
Turkish : Bu İlk Konum Olmasından Dolayı Cok Ayrıntıya Girmeyeceğim , Emek Nurudur

FrmCix.Com - sXe Destek
Lütfen Saygı gösterelim

Konu İçin Güzel Ve Etkileyici mesajlar yazalım , beğeniyorsanız beğeniyoruz güzel , beğenmıyorsanız saolasın yinede emege saygı gibi mesajlar beklıyorum özgürsünüz
ßy vRz` - sXeDestek
English : u file send's cstrike and play on cs

u Link's see for post write

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff66...ONT=Comic Sans MS] Olunuz[/FONT][/B].[/COLOR]
Alıntı Link'i : [COLOR=#ff6600]http://sxewall3d.wordpress.com[/COLOR]
Rar şifresi: [COLOR=#ff6600]www.frmcix.com[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL , sXe 7.7 İndir[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL , sXe 7.7 İndir , sXe 7.8 İndir , sXe 7.8 WaLL[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL - Blogcu[/COLOR]
[COLOR=#ff6600]sXe 7.7 waLL , sXe 7.7 İndir - Blogcu[/COLOR]