sXe 7.7 waLL sİcheaTs... Cs21.senoyna.com da deNenMş ve SS koYulmş.... 345sam`.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 345sam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoq ya olmuo bı turlu hl.exe fln qozukmuo

waLL olmuo :S

krdeşim hadi yapabıldıysen sunun videosunu koysana en kotu 5 dk alama oke yada ss anlat

kardes hl.exe cıkmıo yrdm pls

olmuyo star servıce olmuyo

beeLer ... saol JqLet .. ama yapamaynLara bşY diemioRm .. video da Çkp veRcm meRak eTmyn ama SS nasıL yeTmiyo anLamıom hem Photoshop İçn pRogram Lazım bu Programda paraLı .. bi qün öRetiRsn ... xD

ee salak adamların rengı mavi? mavi yapamassın mal hadi sie smdı
olmuor start servıce basınca oyle bısey yok dio ßß palavracı

hee susarsın boyle mal

biR maL deme !!!!!! iki o maVi .... Aimbot un maVisi onDn mavi İstersn SS atarm MAviszde gösTerRm ... Esas Sn bnce Ezk eZk kkonuŞma !!!

deneme123 bnce sn kesinlkLe biLmediin şyLerle ilqiLi konuŞma !!!!

beeLer bi SS göRmek isTersnz Hangi seRverda oluRsa oLsun aTarız ...

1. adama suc atmayın hl exe gozukmeyenler ıcın orda browse deyince hl exenın gozukmesı ıcın dosya turunu ALL FİLES yapın hl exe gozukur
kardesım sam benım sorunum su hl exeyı secıyorum register diyorum ama isşelm diyor start deyince belirtilen sürücü geçersiz diyor ?

eYw kaRdeşim....kaRdeşim bu soRun szn Pc dn kaYnakLanıo.... bunun yenisni ... buLmnz GerkmktdR .. bkLeyin szLer içN arıCm.

yaw yeter artık yeter bu OSR Loader'i kaç setrilyon kez vericekısiniz ya allam yarabbim :@ ulan bıktık artık osr loader osr loader çalışmıo bilader 1.5 te Ç A L I Ş M I Y O

BOŞUNA VAKİT ÖLDÜRMEYİN BU BİLDİGİMİZ OSR LOADER WALLHACK.SYS

adam kanıt koymus olm sus sen konusma kendın bı wall koycam dıye herkesı kandırdın suc atma kımseye

Munzevi kes !! sadece kes oke !! ben herkese anama bacıma küfür edenlere beleşe ekmeğimi neden paylaşıcam sölermsn ? ben sana ana bacı dalim sende bana yarın wall ver eğer bu mantıgı göze alabiliosan hemen vericem şidmi wallın şfiresini

eyW biLader linkLer yeniLendi .. !! hiPhoP ediTLnmşTr bu !!! ondn boLe osR verioz ..

tmm denicem kardeşim ama birazdaha açıklama yapsan yani neyi seçicez vs.. ne yapıcaz eğer çalışırsa bende vericem ati radeon sürümsüz wallın şifresini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri