sXe 7.7 waLL sİcheaTs... Cs21.senoyna.com da deNenMş ve SS koYulmş.... 345sam`.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 345sam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yenılenen olcakmı sımdı bende hacı ben 3 versionunu buldum sıtesınde ama uyelık falan ıstıo ugrasmadım bakalım bu olcakmı

aynı hata of:S

Start Serviceye tıklıyınca Sistem Belirtilen Sürücü Gecersiz. Diyor onun Sorununu BuLun.. :S:S

denedim aynı hiçbişe yok :S osr loaderle olmuyo ya ekran kartı ile alakalı yada C:\Sierra yükleme dizini ile bi alakası olabilir die düşünüyorum ama ugramsıcam walldan bunaldım artık :D

İSTE ALDIĞIMIZ HATA BUNA ÇARE BUL !!!!!!!!!OZAMN EMEGE SAYGI BEKLE
hatatatata.jpg

yeniLendi .. !!!

hata alanlarınkıne baktımda sanırım hphapın dedıgın gıbı kurulu oldugu yer deıısk ondan galıba

345 sam sen osr loaderde HL EXEYİ SECTIGINDE O kısmı resım cekıp koysana aynı ona gore yapalım kuurlu oldugu yeri

0Lmuo aga Sen en 11s1 video cek 0na qoRe yapaLım ...

yenı lınkkıde ındırıdm olmuo surucu gecersız lutfen oyalama kesın çözüm getir

surucu gecersız dıo La...

kardes denendıgını goruyoruzda olmuyor yardim etsene o hata pc den dolayı dıyorsun herkezın pc mı aynı ya ? Bence O Hata pc den degiL soyLemedigin Birsey mi Var???kardes Yardim Etcenmi Yoksa Bizi Ugrastirma

Munzevi kes !! sadece kes oke !! ben herkese anama bacıma küfür edenlere beleşe ekmeğimi neden paylaşıcam sölermsn ? ben sana ana bacı dalim sende bana yarın wall ver eğer bu mantıgı göze alabiliosan hemen vericem şidmi wallın şfiresini
ekmegımı dıo qjwheqwehjq walldan ekmekmı kazznıon jkweqk hahahaha

Len Keriz mısınız bu cs 1.6 ıcın :D

La bu 1.6 wall beyLer İndirmeyin Paintten yapmış oradaki mavi adamı yalan beyLer wallaha ayrıca orda h.exe yi degil wallhack.dll yi bulucaksın yalancı inanmayın konu kilit + Üye ban

La bu 1.6 wall beyLer İndirmeyin Paintten yapmış oradaki mavi adamı yalan beyLer wallaha ayrıca orda h.exe yi degil wallhack.dll yi bulucaksın yalancı inanmayın konu kilit + Üye ban
aynen Katılıorum hl.exe yi değil Wal hack.Sys gostercen bu 1.6 gecerli benden solemesı

qaRdsm ınDırmeyn Virus Var

kRde$ wala bnde hL buLamadm C den sierra danmı bulcaz ordan giriyom oLmuyO masaüstü qÖsteRmiyO ayRıca windows diriwer blümünü açıyo ne iş ?

beeLEr isTersnz İndRmyn .... ama koyDumm SS 1.5 de ÇekLmştR... bu aRa isTersnz noRmal olaRkda SS koYabLrm .. bu maVi aiMboT dR...isTersnz onsuZ da YapabLrm .. !!!

beeLEr sizn emeq3 saYgınzda yK SS çekioz koyuYorz ... onra rağmen apTal saLak kerİz gbİ hakaRetLer siz bLe davRandıınZ içn cevaP bLe hak Etmiosnz.... !!! (aRada doRu yoRum yaPanLara TeşşekküRLEr laFım onlara değiL)

.Artık konuyumu KaParsnz biLemioRm ... gıDım CevaP alamazsnz ... Sorunun kaYnaını da BuLdm ama maaLesf .. !!!!!!
.geRekrSe konuyu kaPayn !!!!
.Artk kenDnz bi ŞekLde yaPın !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri