sXe 8.5 Wallhack,aimbot,wallhack,cs 1.6 wallhack,sxe 8.5 cs 1.5 wallhack,cs 1.5 wall

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styl3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

styl3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styl3
Merhabalar
Ben Fırat 6 Yıllık Cs deneyımlerim sonucunda olusturdum cfg leri sizinle burada paylasıcam. öncelikle Windows7 ye gecmem ile cs deki defterimi kapatım Tanıyanlar bilir beni

Sunuda bilin Cfg Asla ama asla wall vb türden değildir. cfg ayar dosyasıdır ve en iyi ayarlarda insanın kendisi yaptıgı cfg (ayar) dır. Ben kendım icin yaptım ayar yani cfg leri size paylascam sizinde el ayarınıza uyarsa bılınkı bu cfg sızın ıcın en uygunudur. Elinize uygun olan Cfg ıle basarmıcanız sey yoktur. Ayrıca Bazı cfg komutları ıle Cs ayarları ile oynandıgı bır kesındır. yinede herseyi cfg den beklmek yanlişdir.

Buyrun Buarada f1r4t.cfg evet arkadaslar bomba cfg dir bugune kadar en cok beyendım ve en cok kullandığim cfg dir gercekten cok emegim var bu cfg de her ayarı ince ayrıntısına kadar yapıldı gerek dıyer cfg ler gerekse kendı kodlarımla birlestirirek gerecekten bir şaheser çıkardım. Emege saygı arkadaslar bu cfg gibisinin olmadını idda edeblrm Hem hs hem hasaslık hem Goruntu cozunurlugu hersey var... Lutfen indirip kullananlar yorumda bulunsun Cfg de kusur bulanlar soylesin. ki kusursuz oldugunu idda ediyorum.

denicem inş dedigin gibi güseldir... sekme özelleikleri onemli benım ıcın sekmeyen bir cfg ise dile benden ne dilersen kardeşim (:

Çok Güzel İndirdim Görüntü Ayarları DehşeT Bişey Helal OLsn +rep

6 ay boyunca bu cfg yi kullandımı soyleyblrm sekmedıgı kesındır sunuda bılın sekme me oranı sıze baglı Ak47 super ama keles normalde seker ama o cfg ıle dırek kafa gıttıgı ıcın sekmyr cfg yi kullandıktan sonra lutfen yorum yaz. sorunsuz oldugu kesindir cunku...

0ff Ak47 manyak kullanılıyor tara kafa gidio :D fakat colt susturuculu çok sekiyor onun ayarlarına bak:S ..

ßénce Sığır Ötesi süper ß1r Cfq m4a1 susturucuyLa oynamam ama yınede suPeR.

İsteklerınız goz onune alıncaktır. Hafta sonu v2 sini yayınlıcam . Saygılar ıyı fraglar.

PaylasıM icN TeşekkürLerr

teşsekkurler

adam gibi link ver REKLAMI Kaldır !

Teşekkürler.

wallahi süper cfggg:D wow

Konu kiLit adam rar pass rekLam yapmış !

Ben denedim iğrenç ama eline sağlik

keleş harika bişey çok sağol

Şu M4a1 Boktan Onada 1 Cfg Yap

m4a1 ayarlarının ve diğer silahların sekmeme ayarları yapılmıstır. styl3.net deki styl3.cfg yi indirirseniz bu cfg deki eksıklıklerı tamamlamıs olursunuz styl3.cfg isteklerınıze gore yaratıldı ve wall hacklerde kullanılan kodlar ile duzenlendı ve duzenlı olarak calıstıgı tespıt edıldı buda Hs lerde buyuk oranda artıs Saglıyor...

Link :RekLam yasak... !

Saygılar

Sevgiler

Rar pass deişTr yoksa Lock..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri