Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BeyLer WALL Çalışıyor fakat . wallsız oynamak daha iyi bunu serverdaki arkadaşlara yardım için koydum . Not: v23 de deiL v26 da Çalışıor. Oyuna girerken F2 ye basın oyundayken de basın aktif oLuor . İLk bi kaç denemenızde atıor fakat sonradan Çalışıor.
Atavrat olan .dll'nin adını WH-sicheats.dll olarak değiştirirseniz girerken sorun yaşamayacaksınız.
o benim diye bişi demediki sadece yaptığın emek hırsızlığına dur dedi adını değiştirenlere inat yapan kişi kendi sitesinin ismini damgaladı resmen ona ismi olmadan giremezsiniz yani boşuna adını yazmışsın lol
Kardesim calistigina inaniyorum sorum su ki, F2 ye basinca benim oyundan atiyor sxeden kaynaklaniyor olmasi lazim onu nasil engellerim ?
config te baktim F2 yi sildim ama yine atiyor oyundan lütfen yardim ..