sXe 8.8 wallhack İle ıLgılı ArkadasLar f 0 r u m e x a 'nın mallığı. Lütfen bakın !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jok3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Jok3r

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Jok3r
arKadasLar sXe 8.8 Wallhack ı Ilk once By _ buRcx Arkada$ımız Payla$mı$tı ... EZgenın waLını ... VE goruorumkııı Butun forumlar calmı$ ..... ozeLlıkle FarFar12 ye dıorum bunu Kendın yapmıs gıbı gosterme ... bıras emege saygın olsun sXe 8.8 Movıe cekmı$$ın By_burcx a laf atıosun bu senınkınden deıl bızımkı deısık dıe o wallı burc-x koydu türkiyede belki cs sitesi olarak ilk nb'de yayınlandı hemen biz yaptık demişin eziq herif...

Senin Yaptıgın İş EZGENIN walını Yanı By_burcx un Nb ye koyduqu Walı .. Gıtmı$$ın SETUB halıne Getırmı$$ın, sağ tıkla rar'dan çıkart de bakalım burc-x'in bize verdiği dosyalar çkıcak karşına...

setuba tıklıosun nex next dıon hL ye kendı sı kuruo

sonra aynı loadere tıklıon .. tamam tamam ok ok
dıon bunumu sen yaptın sımdı bana acıklarmısın !!

Adam ol adam ... Mılletın paylastıqı konuları Hiçe Sayma

Zaten.. Nbden butun konuları calmı$$ınız.. koymussunuz
yazık....

Zaten Sxe 8.8 waL yanı Burcx un koyduqu WaLL SÜRÜMSÜZDÜR... DLL İNJECTLİOSUN ...

Gİtmiş bide dıo kendı forumunda sxe 8.9 uda kırıcagız .. .

Lütfen boyle ınsanları Forumumuza sokmayalım ve emek hırsızlarına inanmaylm..

Bunu forumdaki herkez duysun görsün, sitemizde wall konusunu burç-x koydu ve sırf virüslü old. için burc-x trf.'dan kaldırıldı fakat 2-3 ezik biz yaptık diye aynı wallı setuplamışlar hemen koymuşlar, bide burc-x'e laf etmişler. burç-x olmasa hiç bişey yapamazsınız bunu biliyor musunz !

Netbilginine cs alemine ismini yazdırdı paylaşımları sayesinde ve şimdi bakıyorm 2-3 ezik insan toplanmış sitemize ve site üyelerimize laf ediyolar. Hepinizi kınıyorum ayıp yaptığınız !

önemli not : sXe - 8.8 waLLhack ' ı By_burcx Payla$mı$tır diger tum forumdakıler ALıntıdır ınanmayınız burç-x'e haksızlık yapamasın kimse..

Nb.. En hızLı buyuyen Forumdur.....!!!

ve herkez biliyor Türkiye sınırları içinde sanal alemde Counter oyununda tanınan 1. site netbilgini.net'dur.

NOT: BU KONU SADECE SİTEMİZİ VE ÜYELERİMİZİ KARALAMAYA ÇALIŞAN BAZI KİŞİLERE AÇILMIŞTIR. DAHA DÜN AÇTIĞINIZ SİTENİZİN REKLAMINI YAPMAYIN. GENE BURÇ-X'İN PAYLAŞTIĞI KONUYLA ADAM OLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ HERKEZ BİLİYOR.

O Konu için gereken yapıldı. Tartışma yaratacak konu açma

kilit ancak editleme

Beyler ben istedim konunu açılmasını kalsın görsün herkez.

Siz Konuyu Önce Paylasmıs Olabılırsınız Ama Sizden Konuyu Çalmadık FarFar12 sıze laf atmıs movie de ona karısmam aranızda halledn

Siz Konuyu Önce Paylasmıs Olabılırsınız Ama Sizden Konuyu Çalmadık FarFar12 sıze laf atmıs movie de ona karısmam aranızda halledn
İşte bu haksız olduğunuzun göstergesidir By Fırtına, benim üyelerim herşeyi bilir ve hep bana destek çıkarlar buyrun üyelerimden bir tanesi. Size sinirlide değilim, ama kırgınlığım var çalıntı yaptığınız içinde değil, benim ismimi haksız yere kullandığınız için ...

Kullanan ben degıl sıtemde gorevlı bı ınsan aynı hareketlerı bı dhaa yapmayacaktır merak etme ...

Ee o konu nerde goremedik

Konu yok kardeşim sadece yalan dolan olan birşeyi açığa çıkartıyorum bütün üyeler görsün diye.

Bir Sürü Konu Alıntı Dien İnsan Bana Bi Tane Alıntı Konu Göstersin ?

Edit# R3[q]u3T adam oL.!

Bir Sürü Konu Alıntı Dien İnsan Bana Bi Tane Alıntı Konu Göstersin ?
Hadi konuları geçtik adamlar alıntı ordaki çoğu adamları burdan çağardığını herkez biliyo boş yere konuşmana gerek yok alıntı değil diye. Sitende 10 kişi online 9u yönetici zaten gelmişsin buraya nb'ye kafa tutuyosun akıl var mantık var saçma sapan da konuşma alıntı değil bilmem ne diye senin nolduğunu herkes biliyo

Ben Kımseyı Cagırmadm Haksız yere adam banlayan sızsınız ve o bnm sıtede takıldıgına gore aramızda bı fark var

Ben Kımseyı Cagırmadm Haksız yere adam banlayan sızsınız ve o bnm sıtede takıldıgına gore aramızda bı fark var
Kimseyi çağırmadın mı ? ahahaahaha Lan bütün üyelere tek tek özel mesaj atıp foruma gel mod yapiyim diyen benmiydim bi sözünde doğru olsun

Lan yazdıklarımdan kım geldı

Sonuçta yaptınmı yaptın ama demin ben kimseyi çağırmadım diyen sendin !

Geri