sxe açılınca csye giremiyorum

0
EXE RANK

metafizik

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
metafizik
Şunu sana izah edeyim CS'yi nerden indirdin acaba GameUI Desteklemiyorsa Sana tavsiyem benim eklediğim Setup'u indirmendir Sana yardımcı olur :)

nasıl giremiyor ? hata mı veriyor intercepting cs kapatılacakmı nasıl giremiyor ? anlatırsan ?

Arkadaşım ekran görüntüsü alıp konuya koyarsan daha çok cevap alacağına & daha çok yardım alacağına eminim..

+ Konu yanlış yerde YARDIM bölümüne açarsan daha çok yardım bulabilirsin..

İyi forumlar..

Bu tür konularda yardım isterken Ekran görüntüsü alarak konuya eklerseniz daha çabuk yardım alırsınız ..

Konularımızı açarken uygun bölümlerde olmasına dikkat edelim lütfen..

yanlış anlaşılmaya meyil verdim.özür dilerim.
öncelikle cs 1.6yı buradan indirdim onu belirteyim :)
sxe actığımda cs 1.6ya tıklıyorum mausenin yanında süre doluyo ama bişey olmuyo. tekrar tıklıyorum cs ye giriyo servrea bağlanıyo ama sxe yükleyin yazısı çıkıyo.yanii sxe kapalı gözüküyor.sorunum bu yani.

yanlış anlaşılmaya meyil verdim.özür dilerim.
öncelikle cs 1.6yı buradan indirdim onu belirteyim :)
sxe actığımda cs 1.6ya tıklıyorum mausenin yanında süre doluyo ama bişey olmuyo. tekrar tıklıyorum cs ye giriyo servrea bağlanıyo ama sxe yükleyin yazısı çıkıyo.yanii sxe kapalı gözüküyor.sorunum bu yani.
Bilgisayarınla alakalı birşey olabilir..

Sxe İnjected 11.8 Fix 2 yi denedinmi ?

denedim sorun aynı.

peki şundan olabilir mi?

sxeyi kurarken en sonda bişey çıkıyo 2 tikli. ben kurarken o tikleri kaldırıyorum. kaldırmasam mı acaba :D(evet biraz saçma oldu)

peki şundan olabilir mi?

sxeyi kurarken en sonda bişey çıkıyo 2 tikli. ben kurarken o tikleri kaldırıyorum. kaldırmasam mı acaba :D(evet biraz saçma oldu)
Bilemicem kardeşim tek çözüm denemek :)

Geri