Sxe Ban Yiyenler Anti Sxe Ban (%100 Kesin Denendi)

1
EXE RANK

-aLp'eren .)

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-aLp'eren .)
Arkadaslar�m laf� uzatmadan anlat�ma gec�yorum denenm�sd�r kes�n cozumudur !!!

Internet Explorer den bos sayfa ac�yoruz oraya 192.168.2.1 yaz�yoruz ve g�r�yoruz kars�m�za g�r�s s�fres� �steyen sayfa gel�cek oraya h�cb�rsey yazmadan tmm d�oruz kars�m�za �nternet b�lg� sayfam�z c�k�cak �p adres�m�zde goruyoruz sonra ADSL g�r�oruz oradan ADSL ayarlar�na g�r�yoruz PVC Ad� alt�nda vc1 var oraya t�kl�oruz ve kars�m�za kullan�c� b�lg�ler�m�z �steyen sayfa gel�r ADSL kullanc� adn ve ADSL s�fren�z� g�r�p kaydete bas�yoruz modem�m�z�n �nternet �s�g� sonucek ve tekrar �nternet bagland�g�nda IP Adres�m�z�n de�sm�s oldugunu gorucez ve sxe ban ortadan boylece kalkm�s olucak !!!!

Lutfen cevaplarnz� eks�k edmey�n bana !!!

teşekkürler

Kaldırın şunu ya bizde admin adamız ayıp oluo.

ohooo 1 ban için uzun süreç ... peki 15 saniyede bir sxe ban çözmek istemezmisin ? ip bandan bile daha uzun süreç bu senin dediğin ... Mac addresse atılan ban çeşidi (ki) herkezin modemi aynı olucak değil türksatcısıda var turbonetciside falancısı filancısıda onlar napcek :D 15 Saniyede Bir Ban Çözümü Var ama Şuan İçin Paylaşma Gereği Duymuyorum ... Bazı Arkadaşlar Hak Ettikleri Zaman Şüpheniz Olmasın Paylaşırım ;)

ayrıca yeni sxe Hardware ID nosuna ban atıcak ... bununda 15 saniyelik işi war :D

bende var satarım ıstersenız sxe ban programı zuelellee :D:D

BeyLer ortaya laf atıp kacmayN burası cs 1.5 ıcn acılmıs olan bır sayfadır. yayınlıyacaksanız buyrun yayınlayın bende var, koymam, bılmem ne bare yorum yapmayın da laf kalabalıgı olmasın dımı :S . .

kaRde$im 0 kadaR uqRa$mana qeRek y0q modemin fi$ini cek 5 saniye kadar filan qeRi tak sw ye qiR ... bu kadaR

BeyLer ortaya laf atıp kacmayN burası cs 1.5 ıcn acılmıs olan bır sayfadır. yayınlıyacaksanız buyrun yayınlayın bende var, koymam, bılmem ne bare yorum yapmayın da laf kalabalıgı olmasın dımı :S . .
ee kardeş hakeden varsa evelallah .. 1 iğnemi bile para/kontör karşılığı satmadım .. çünük içimde yok hayırsız paranın bi değeri olmaz ... ama koyucam diorum sonuçta azımda çıktıysa koyucam diye bişey tamamdır .

nerden indirecez link nerde

payLaşım iciN TeşekkürLeR*..

Geri