sXe Injected 7.8 CrackerLer İçeri. (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByuFuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

ByuFuk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cybershare.us
ByuFuk
ArkadasLar h4x0r waLLı cıkarmıs ama crack koymuş . Öğrendiğime göre 4 gün sonra kilitliyormuş. Sitesine 150 post atana ücretsizmiş . Ama eL Koyuyoruz. (: ve Crack cıkacaktır .
3 güne :)

sitesinde 150 pm attınmı? vede her map geçermi bu h4xor wallı bildiğime göre paralıdır beleşe vermezler.

ben sitede bir çok postta konu hakkında ingilizce olarak ve Google Translate İspanyolca sayesinde meseleyi az çok öğrenmeye çalıştım o crackla alakası yok şuanda hile oyunculara açıklanmayan bir denedenden dolayı kapatılmış durumda ve hileye yama yapmaya çalışılıyor şuanda yani bir nevi fix durumu heralde Fixlenmiş update biçimi bu gün yarın yayınlanır sitelerinde bunun nedeni ise kendi görüşüme göre hile 150 post miktarı istiyordu sonra h4xor ve ekibi bu olayı kaldırdı ve 55 post olayına geçildi ve cocodrilo sonra posta gerek yok açıklamasıyla winrarlı dosyaları açık bir konuma getirdi ve tabiki payasta bundan hareket ederek bir nevi sxe 7.9 çıkarmaya çalışıcak bunuda sicheats ekibi engellemek için yeni bir sistem getiricek hile kendi kendini yeniliycek kodları ve fixlenme olayı aza indirilcek bide bu osloader yapımcısı bir site var onlardan kaynaklanan bir olayda geçiyo konuşmalarda galiba bu osloader yapımcılarıda bu sys. dosyalarını aktif ettirmiycek birşey ekledi yani olay karışık ama mrk etmeyin yenisi çıkıcak ama bu crack felan değil yani bende öyle sanıyodum ilk ama alakası yok

Bilgi Vermek İstiyorsun İyi GüzeL Ama GeLsin waLL'ı Koy Kardeş'im ;) .. Konu kiLit ..#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri