sXe Wallhack Hakkında Bilgi - Lütfen bir bakın sizin iyiliğiniz için.

0
EXE RANK

cevdetor`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
cevdetor`
Merhabalar . Burada Wallhack hakkında bilgi vermek isterim . Öncelikle foruma trojan koyacak adam çok :) ben o kadar online olmuyorum sitede fakat ; olduğumda ise gördüklerime inanamıyorum :) wallhack koyuorlar adamlar içinde ise trojan ;) lütfen arkadaşlar yapmayın lütfen onlar kendiniz bilmez edepsiz şerefsiz olabilir ama sizde kafasız olmayın . Lütfen önce bilgisayarınıza NoD32 veya bildiğiniz AntiVirüs var ise onları yükleyiniz . 9 Temmuz Perşembe günü Açılan konuda trojan 3.2 vardı bir çok pc hacklandı bunu biliyorum indirme sayısından ve görüntülenmeden ;) Bunlara uymayınız hadi antivirüsünüz yakalayamadı diyelim . İndirdiğiniz dosyaları lütfen klasöre hemen çıkartmayın . Winrardaki hiç bir dosya size zarar vermez bunu aktif hale getirmediyseniz ;) Örneğin onu açıp exesiyle oynamadığınız sürece .

Neyse www.virüstotal.com/tr buradan indirdiğiniz rarlı dosyaları taratabilirsiniz . Lütfen arkadaşlar her önünüze gelenleri indirmeyiniz . Bu arada benim dosyalarımada trojan diyenlerden korkunuz . Cfgnin içine trojan koyacak kadar lama veya aptal değilim . CS de elime ne geçebilir sizce ? neyse lafı uzatmyorum bu size sadece uyarı olsun NB halkı hadi kalın sağlıcakla .

İNADINA KÜFÜRLÜ YORUM ATANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN

BUNLARI SİZLER İÇİN YAZDIM OKUYUN BİLGİNİZ OLSUN HER ÖNÜNÜZE GELENİ İNDİRMEYİN DİYE . GERİSİ SİZ VE ALLAH'ın yapacağı işe kalmış .

TeşekkürLer Cevdet GüzeL biLgi:)

Zarar gören arkadaşlar çare bulsunlar.Herşeyi indirmemeyi bilmeleri lazım...

teşekkürler cevdet.

Bu konuda, küfür edenlerin hepsinden Cevdet arkadaş sorumlu olduğu için, ona göre davranın...!

Saol Cevdet .

saqol Cevdet :)

soal kardeş

SaqoL Cevo` PayLasımLaRın GideRek ArtıoR .. GüzeL PayLaSım Emeqe Sayqi .. : ) Hadi KoLaY qeLSin .. Sana

Saolasın Bilader Eyw.

ÖNemli değil , lütfen böyle hatalar yapmayınız.

eywallah bu güzel paylaşım için kendini hackır sanan geri zekalı çok burda sonunadek haklısın

Çok Güzel Yazmıssın Ellerine Saglık Teşekkürler Kanx xd

sa0LasnN kardeş biLqilendırdıqın ıccnN. qL

s4q0L C3vdet quzeL biLqiL3R

lan anasına boşaldıgım ben jumbot !! bana demiyomuydun " lan o kdr makineye baglandımki benm bilgisayar çöktü amq " demedinmi orospu çocugu bide nasihat veriyo göt :D bu öküz aleyhisselam yurtta kalıyodu yemin ederim bana anlattı aynen neyse yurtta bunu sikmişler flash belleğinide yürütmüler bu lamerin muhuahuaha diyoki bana ya enes sorma ya flash bellek olsaydı şimdi kaç makineye girer sikerdim ortalıgı diye aynen böyle demediyse anamı siksinler ahada bu kdr derim ben ve siz nb saFLARı şu kancıka tşk edip durmayın sizi ancak olmayan pipisiyle sikemez SÜRTER :D haha

Geri