0
EXE RANK
cevdetor`
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
Merhabalar . Burada Wallhack hakkında bilgi vermek isterim . Öncelikle foruma trojan koyacak adam çok
ben o kadar online olmuyorum sitede fakat ; olduğumda ise gördüklerime inanamıyorum
wallhack koyuorlar adamlar içinde ise trojan
lütfen arkadaşlar yapmayın lütfen onlar kendiniz bilmez edepsiz şerefsiz olabilir ama sizde kafasız olmayın . Lütfen önce bilgisayarınıza NoD32 veya bildiğiniz AntiVirüs var ise onları yükleyiniz . 9 Temmuz Perşembe günü Açılan konuda trojan 3.2 vardı bir çok pc hacklandı bunu biliyorum indirme sayısından ve görüntülenmeden
Bunlara uymayınız hadi antivirüsünüz yakalayamadı diyelim . İndirdiğiniz dosyaları lütfen klasöre hemen çıkartmayın . Winrardaki hiç bir dosya size zarar vermez bunu aktif hale getirmediyseniz
Örneğin onu açıp exesiyle oynamadığınız sürece .
Neyse www.virüstotal.com/tr buradan indirdiğiniz rarlı dosyaları taratabilirsiniz . Lütfen arkadaşlar her önünüze gelenleri indirmeyiniz . Bu arada benim dosyalarımada trojan diyenlerden korkunuz . Cfgnin içine trojan koyacak kadar lama veya aptal değilim . CS de elime ne geçebilir sizce ? neyse lafı uzatmyorum bu size sadece uyarı olsun NB halkı hadi kalın sağlıcakla .
İNADINA KÜFÜRLÜ YORUM ATANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN
BUNLARI SİZLER İÇİN YAZDIM OKUYUN BİLGİNİZ OLSUN HER ÖNÜNÜZE GELENİ İNDİRMEYİN DİYE . GERİSİ SİZ VE ALLAH'ın yapacağı işe kalmış .

Neyse www.virüstotal.com/tr buradan indirdiğiniz rarlı dosyaları taratabilirsiniz . Lütfen arkadaşlar her önünüze gelenleri indirmeyiniz . Bu arada benim dosyalarımada trojan diyenlerden korkunuz . Cfgnin içine trojan koyacak kadar lama veya aptal değilim . CS de elime ne geçebilir sizce ? neyse lafı uzatmyorum bu size sadece uyarı olsun NB halkı hadi kalın sağlıcakla .
İNADINA KÜFÜRLÜ YORUM ATANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN
BUNLARI SİZLER İÇİN YAZDIM OKUYUN BİLGİNİZ OLSUN HER ÖNÜNÜZE GELENİ İNDİRMEYİN DİYE . GERİSİ SİZ VE ALLAH'ın yapacağı işe kalmış .