T[C]S Clan v[S] Artz Clan Archermaster a gelsn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

q0Rqe0us

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
q0Rqe0us
dedust20011vr.png

dedust20012zr.png

denuke0006t.png

Archermaster bi kere 12-0 yendiler die gelmıs msn dekı herkese tcs yi ezdik beratı kestik die reklam yapmıs ama o gun d2 de yendiler ama nuke ve inferno yu yenildiklerini kimseye dememiş. Alın buda 1 gun sonraki fotosu macın 1 gun sonra neler olmus boyle gorelımm..

gL bize 13 yasındaki bebeye gelsın

uhuh reklam yapmıs dıyor ... burak mac ıstedı dun 12.0 yendk bgn bıda atarık dedım ... blp blmeden knsma ;)

Başarılar beyler.

Başarılar.

<strong>uhuh reklam yapmıs dıyor ... burak mac ıstedı dun 12.0 yendk bgn bıda atarık dedım ... blp blmeden knsma ;) </strong>

Konu tartışmaya dönüşmesin yenen yenmiş. Başarılar. [ bizim konuya siz de başarı atarsınız inş. ]

beko boswer knk :) adamın parası war qh alıyor speed acıyor .. tartısma yaratmayak

uhuh reklam yapmıs dıyor ... burak mac ıstedı dun 12.0 yendk bgn bıda atarık dedım ... blp blmeden knsma ;)

Lan cocuk 1 kere bızı yenmısınız gelmısın msn ındekı herkese tcs yı yendık demısın cok sevınmısın gelıp burda artıst artıst konusma

Başarılar beyler.

Tsk KRdes

senin yaşın büyük de ne oluyor adam mısın ?

senden adam oldugu kesın.......

Tsk KRdes

Tsk Krdess

Lan cocuk 1 kere bızı yenmısınız gelmısın msn ındekı herkese tcs yı yendık demısın cok sevınmısın gelıp burda artıst artıst konusma

Tsk KRdes

Tsk KRdes

senden adam oldugu kesın.......

Tsk KRdes

Tsk Krdess
o yuzden maçta speed açıp yardırıyor yüzsüzler.

Lan amele qorqeus senın clanındakı burak dq mac ıstedı dun 12.0 yendk dedım okadar wıtamınsıze bak senın culmun nelan ? ...

Başarılar BEYLER. :)

qL Başarılar

Geri