T[C]S v[S] -Nsc- Bze Ezik DiyoLardı Mactan once

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam son noktayı koydu sanırım :) Başarılar arkadaşlar varsa gideri olan çıkarsın hile v.s yoksa kapasın çenesini konuyu kirletmesin varmı ayıkmayan ? İyi forumlar :)

Tartışma yaratacak yorum atmayınız gl harici post kasma :wink:

Bırak ibocum kimin ne varsa içinde yüzümüze kussunlar. Yoksa arkamızdan konuşuyorlar. Biz kendimizi bildiğimiz için zaten herkeze verilecek bir kelimemiz var.

qL BiZLERE

~kAtiL&xbLL ^^

ql başarılar Çekemeyn AnTen Taksın :)

Ahahaha aynen silaha bak bide infernodaki son ss bak qorqeous senden beklemezdim panpa naptın sen ya :D

radarı isterim :)

infernonun 1. ssinde silah duvarın içinde gözüküo doğan :D

qL Bize ! :D Lan olum siz nerenin malısınız la ? :D silah havada ss almış duvarın içinde yakaladık diye seviniyolar atsın hltv bak o sahneye sıçında b*kunuzla oynayın salak salak muhabbetler yapmayın qwewqewq b0tlar sizi :D

Ekran çok parlak olduğu için ve tabi coltda siyah olduğu için havada olduğundan içinde gibi gözüküyor fakat değil de neyse dahada açıklama yapmak zorunda değiliz. Dediğim gibi birazcık yüreği olan varsa ve inat yapacak varsa buyursun tw verelim istediği dakika birşey bulursa herhangi birimizde Biz eğer ki bulamazsa kendi Oynamıcak bu oyunu.

Ekran çok parlak olduğu için ve tabi coltda siyah olduğu için havada olduğundan içinde gibi gözüküyor fakat değil de neyse dahada açıklama yapmak zorunda değiliz. Dediğim gibi birazcık yüreği olan varsa ve inat yapacak varsa buyursun tw verelim istediği dakika birşey bulursa herhangi birimizde Biz eğer ki bulamazsa kendi Oynamıcak bu oyunu.

boşver
beyler adam tw veririm diyor versin tw bakın daha neyine hile diyorsunuz

lan cocuk archermaster dun blyoza demişin diyon sımdı maona ben maonu clana aldım 1 hafta durmdan kavga ettım cıktım maonun 3d lı ss sını nb ye koyan adam benım oda bnm fakeyı yapıp koydu aslan k.b da ***unden element uydurmaa... bu arada berat paylasmıs bak ss sını karsı takımda oynuyom farkındaysan bu arada obrlerıne seslenıyom bana hıle diyenlere EVET BEN HİLEYİM AMA BANA GHOST MOVİE YAPMIYANLARINDA TAAA

Cekemeyene Anten Yasasın qorqeous Reis :D

Gorgeus SS alırken dikkat et biraz Gh kapa bari ahahaha 3.cü SS dikkat akikokokokkoko :D:D:D:D

angelica m.e ben senın gıbı deılım asln bni kendınle karıstırma zamanında nasıl koydysak mıllete herkesın ne kuyruk acısı var sımdı goryok

hala üste çıkmaya çalışıyor ya.

Geri