T[C]S v[S] Schwarze Tod (taglarını tam bilmiom botların :D )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

q0Rqe0us

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
q0Rqe0us
dedust20051x.png

2 günlük adamlar Kendilerini Kinq sanıyoLar ama zamanında yediklerini Cabuk unutuoLAr :D

2 gunluk adam dıyo hahahahh olum bı yuru yol al suzmeee :D senı SCH alemı kralı aga bunu aklına sokacan bıde adamlar real tag almamısken nb ye koycak kadar rezıl bı team olmusunuz :D

Başarılar . Ama -Schwarze 2 günlük değil.

​Başarılar.

:D sesli güldüm gorgeqweqweqe ismi biraz liselice .. neyse taq fake adamlar fake ama adamlar -Schwarze Tod adı altında konu açıyorlar.Sonra bizmi 2 günlüğüz bu sefer kıçımla güldüm gorgeqweqweqwe

10 gündür maç istiyorum niye cevap bile vermiyosunuz ? :D

anca fakeleri yenersiniz oğLum siz :D:D ezmeler ordusu :D:D

bu arada ilk yarı 9-3 -ST almış yeni öğrendim 1 farkla yenmişler fake adamları hll kinqler kralsınız (Bide atar tutarlar anında maçda tw verilir die neden vermediniz tw maçda cvp pls gorgeqweqwe)

La hayatımda bukadar bot insan gormdım ya amq malı sn kendın kaç qünlük adam sn oros bu cocuqu .. İlk elin ss ni koymaya gorun yemez işte ****** cocuqu 9-3 kafana yeyınce fake teamle 2. yarı açç yardır ororsbu cocuqu sonra da kınqm dıe ortada dolaşş ... qL kinnq .

Hayatında boyle frag atabıLdınmı ? tw Istedık verdnmı BOt? Konu acmaya benzemez ayrıca Fake Takım yenmıssın Konu acmıssın Ilk yarı 9*3 yenıldın Onu neden koymadın ss i ? TAbı ılk yarı tmız oyna ıkıncı yarı ac yardır konu ac Sende Oc sun . Yapıcak bısye yok senn annende hata snı dogurmus.

Tartışma yaratacak yorumlar atmayınız.

Başarı Harici post kasma.

Gl & Başarılar

Başarılar arkadaşlar :)

oLm sizin neyinize Korköuzla mac atıonz adam tek alır sızı daqıLın :Dasdfasdasd

güldürdün liseli :)

qeLe & Başarılar

bu korkeuzu yolda görüpte o tiple adam yerine koyan varmı acaba millete 2 günlük diyoda ah bide şu tipine baksa ah ah yanlş anlamayın pikaçuları savunmak değilde yinede 2 günlük adam demesi yanlış o nickle qorueknzy mu ne tipe bak :D

redbLack 1.si LiseLi deiLm kocm 2.si korkeüz kendını kınık zannediyo ona makara yapıorm sana noLuyo ?

qL kardslerıme I Love You T[C]S :D

Geri