~ T o q u A a N * & (; # Size biR FrAq`` Ve biLqiLendRme kndm hknnda ~ BENCE BAK`

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
~ T o q u A a N * & (; Fraq``

~ÖncLqLe 1 $y dicm FraqdA bA$ARı Hkknda PosT KasmA.. #

CLan aRıorm ama saqLam oLsun Fraqı qorun ve tekLf verin özeL msj yada msn aLıp yazın özeLde yazıor

Bu aRaLaR FormA qiRmioRm cS kAsıoRm qeneLLkLe we coq Az Zmnm oLuoR aRTq sAdce yptqm FraqLarı verecem 4 moviem vardı ama koymıyacam Bu arada cFq ısteyen arkdaşlar cok oldu özeL oLarak coq cFq istioLar msnden oLsn oyndan oLsn hafta sonu cFqmı vereceqım bıLqınız oLsn ve Fraq buyrun

Arkdaşlar Resm ykLeme sitLri imageshack felan hata verıyor ve başka sıtelerdende ben anlamıyorum onun için Fraqı ındırceksnz 1 sanıye aLmaz ındırmıcem dıyenler ıcınde ben söyLeyim Fraqı 27-2

[IMG]http://www.ressim.net/upload/6f2d6cf6.bmp[/IMG]

resimupload de ordan yapp doqu.. bu arada fragla clana alıorsa o clana clan demem. yinede tebrikler..

senin fragını görmek icin bunu mu indiricez .)

walahı kusrua bakma ındırmceım

ne indircem Fraqda Fraq oLsa kesin calma fraq :D

ben imageshack koymayı deneıdm hata verdı oburt sıteleride ben bılmıorm calma Fraq dıenı bır sey sokarım cıkmaz akıllı dursun indir çalmamı deiLmi qör ben sen deiLim bana aynaya bakıpta konusma ekle ordan gösteririm

Doğu Msn Adresi Verme 1 Daha..

ŞU ÇALMA FRAG DIYENE KAPAK OLSUN BAŞKA SITE BULDUM AL Resim Yukle, Images Upload-ads BAK BAKIYIM CALMAMI DEİLMİ KONUYU DÜZENLEYEMİYORUM ONDAN AL SUNU BENI DELİ ETME BAK

Doğu 1 Daha Flood Atma Ve Msn Adresi Yazma Son Uyarım Bide Eski S.Modsun :@

bu Arada Sw fuLmuş He...

CLan aRıorm ama saqLam oLsun Fraqı qorun ve tekLf verin özeL msj yada msn aLıp yazın özeLde yazıor

Kopardı bu beni walla bak :D:D

şu bir olsun beni sınırlendırıolar ve benı 1 az tanıyosan sınırlenınce kısa devre yapıorm su 1 swde 17 kısı vardı 10-0 olunca 9 kaldı ve 20-1 olunca o kadar kaldı buda kapak olsun bu sağı bu solu buda damqası olsun

Cok Konusuosun Cok Hakaret İçerikLer Laflar Yapıosun 27-2 O kdar kınk 1 Fraqsa Sk Başvur Hemen aLırlar. ok? by.

Pubda frag kasıp klan istiyor:D bi de o kadar kasılmış ki :O:O

way swye bak 32 kısı waLLa ben bu Fraqı makarsına yapıom laa utanmıyormusnuz boyLe FraqLar koymaya

Bthn wS Kysta wS daha cocuksunuz die azımı acmıyorum ya sızin yaşınız kaç söylesenize bana bir

Sw doluymuş o fragda zor degil hani

$a$ırdım valla sw full çekiyo ip adresi verde girelim sw ye (: sen SK gir En İyisi (:

Adam yalanmı sölicek lan size başarı harici post kasma diyo sen hala post kasıosn beynin aLgılıyomu senin cocugum ? madem beğenmedin koycaksn buraya bi pub frağ herkezi susturcaksn cok konusmıcaksn bide dalğa geçiyo defauLt akıomuş babanı kandır antifriz.

ya benm kımseyı ınandıracak halim yok yaşım 20 olmuş bu yaştan sonrada yalan söyliyecek halim yok

Geri