4
EXE RANK
Faik Küçükali
Fexe Kullanıcısı
Deplasman fobilerinin olmadığını belirten Kocaman: Bu tamamen dönemsel bir durum diye düşünüyorum
[SIZE=12px][FONT=Arial][B][COLOR=#000000]Fenerbahçe[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE] Teknik Direktörü [SIZE=12px][FONT=Arial][B][COLOR=#000000]Aykut Kocaman[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE], [SIZE=12px][FONT=Arial][B][COLOR=#000000]Kayserispor[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]karşısında dengeli bir oyun oynadıklarını dile getirdi. İkinci yarıda kontrolü biraz yitirince gol yediklerini belirten sarı-lacivertli hoca, "Sonrasında biraz daha oyuna sahip olmaya çalıştık. Çok net gol pozisyonlarına girdik. Ama netice alamadık" ifadesini kullandı. Kocaman, Fenerbahçe'nin deplasman maçlarını kazanamadığı eleştirileri için de şu yorumu yaptı:
BİZİM İÇİN OLUMLU YÖNLERİ FAZLAYDI
"Fenerbahçe'nin her deplasmanı kazanma arzusu var. Daha da fazla bir istekle buraya geldik. Deplasman fobimizin olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen dönemsel diye düşünüyorum. Maç içerisinde her iki takım da çok net pozisyonlar buldu." Kocaman, "Doğrusunu söylemek gerekirse maçın bizim adımıza olumlu yönleri fazlaydı. Bu beraberlik ilerleyen haftalarda bir puana dönüşebilir" diyerek sözlerini tamamladı.
YÜKSEK KAYIPLARİlk yarıyı bitirane kadar puan kaybetmeyi düşünmediklerini belirten Kocaman, "Sezon başında ortalamanın altında puanlar topladık, yüksek kayıplar oldu. [SIZE=12px][FONT=Arial][B][COLOR=#000000]Trabzonspor[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE] ve Antalya maçları bizim için büyük kayıptı. Öncelikli ana hedefimiz son haftaları kayıpsız geçmekti" diye konuştu.