Taraftar Alex'in Evine Dayandı

4
EXE RANK

-zhArk;^TurkishPower*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-zhArk;^TurkishPower*
1317047708_60_alexdesouza11412.jpg

Aziz Yıldırım ile görüşerek kontratını sonlandırdığını açıklayan Alex de Souza'nın bu kararından sonra taraftarlar futbolcunun evinin önünde toplanarak Aykut Kocaman aleyhine tezahürat yaptı.
Haberin Videosu
1349119865_52_alex.jpg
[B][FONT=arial][SIZE=14px][COLOR=#c...ek İçin Tıklayınız.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Alex de Souza'yı önce kadro dışı bıraktı, saatler sonra ise Brezilyalı yıldızın sözleşmesini feshetti.

Alex'in gönderilmesinin ardından Twitter'da yönetim ve teknik direktörlerine ateş püskürenSarı-Lacivertli taraftarlar, Alex'in evinin önünde toplandı.

Brezilyalı yıldıza sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman aleyhinde tezahüratlar yaptı. Alex de Souza'ya sarılarak sevgilerini gösteren taraftarlar, ünlü futbolcuya 'Her zaman kalbimizde olacaksın' sloganlarıyla moral vermeye çalıştı.

ALEX TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ
Fenerbahçe'nin yıldızı Alex De Souza evinin önünde toplanan taraftar topluluğu için evinin camına çıkarak açıklama yaptı.Beykoz Acarkent'teki Brezilyalı yıldızın evinin önünde toplanan çok sayıda taraftar, yönetim aleyhinde tezahürat yaptı.

Alex De Souza bu gelişmelerden sonra evinin camından çıktı ve taraftara şu şekilde seslendi: Benim için çok zor, çocuklarım çok korktu. Herşey için çok teşekkür ediyorum' dedi. Alex sözlerini devam ettirirken taraftarlardan biri 'Gelecekte bu takımın teknik direktörüsün' diyerek seslendi.

Alex ise bu çağrıya 'Sonra, daha sonra' diyerek karşılık verdi ve 'Herşey için çok teşekkürler' diyerek tekrar evine girdi.

Geri