Taratorlu Palamut Tavası

1
EXE RANK

sc]-[aßeL `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
1 Haz 2009
Mesajlar
1,119
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
sc]-[aßeL `
ymk_1281.jpg


Malzemeler
1 tane palamut
1,5 su bardagı zeytinyağı
1 çay fincanı ceviz
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı sirke
3-4 yumurta kadar bayat ekmek içi
4 diş sarımsak


Yemeğin Tarifi
Balıkları temizledikten sonra, 2 cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin. Tuzladıktan sonra kağıt üzerinde unlayıp bir tavada kızdırılmış zeytinyağında kızartın. Kağıt üzerine çıkartıp yağını emdirin. Sonra servis tabağına yerleştirin.

Teratorun hazırlanışı : Ekmeği ılık suda ıslatın. Avucunuzla sıkarak sudan çıkartın. Sarımsağı, cevizi, ekmeği rondoya koyarak incecik kıyın. Sirke ve su ilavesiyle katı yoğurt kıvamına getirin. Balığın üzerine dökerek servise sunun.
 
TeşekkürLer :) ..
 
SaoL arkadaşım :)
 
Geri
Üst