3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3272]
Tavuk ve patatesler küp küp doğranır. Tencereye yağ konur. Önce tavuklar tencereye alınır, 2-3 dk kadar karıştırılarak kavrulur. Sonra patatesler ve halka halka doğranmış soğan eklenir 3-4 dk da birlikte kavrulurlar. Sonra salçalar,kekik ve tuzu eklenip 1-2 dk daha yine kavrulur. Sonra suyu eklenip kaynayana kadar orta ateşte sonra kısık bir şekilde kapağı kapalı olarak pişirilir. (Ara ara kontrol edin ki patatesler pişsin ama dağılmasın, suyu azalırsa da su ekleyin) Afiyet olsun.

- 400 gr tavuk göğüs eti
- 2 adet büyükçe patates
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- Bir çimdik kekik
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 adet orta boy soğan
- Tuz
- 2,5 su bardağı su

Tavuk ve patatesler küp küp doğranır. Tencereye yağ konur. Önce tavuklar tencereye alınır, 2-3 dk kadar karıştırılarak kavrulur. Sonra patatesler ve halka halka doğranmış soğan eklenir 3-4 dk da birlikte kavrulurlar. Sonra salçalar,kekik ve tuzu eklenip 1-2 dk daha yine kavrulur. Sonra suyu eklenip kaynayana kadar orta ateşte sonra kısık bir şekilde kapağı kapalı olarak pişirilir. (Ara ara kontrol edin ki patatesler pişsin ama dağılmasın, suyu azalırsa da su ekleyin) Afiyet olsun.