Temel ve + 18 : )

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Temel Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gider. Uçaktaki koltuğunun hemen yanında dünya tükürük şampiyonu oturmaktadır.

Adam bir tükürür ve tükürük Temelin kulağının yanından mermi gibi geçer.
Adam:-"Ben 96 olimpiyatları dünya şampiyonu Almanya'dan Hans" der. Temel tabi şaşırır.

Bir müddet sonra adam bir daha tükürür ve tükürük Temelin kafasını sıyırarak gider.
Hans:
-"Ben 2000 dünya tükürük şampiyonu hans"der.

Temel artık dayanamaz veHans'ın suratının ortasına tükürür.
Temel: "Daha acemiyim." der.

Temel kendi dötünü hiç ama hiç görmemiş. Bi gün dursun ile futbol oynarken dursun topa bir abanır,top tam temelin ***e.Temel koşar

dötünü ova ova soyunma odalarına. Arkadan dursun gelir.

Derki:

-Temel abartma sanki ne oldu ***üne...

Temel:

-Öle deme ********,ikiye yarmışsın!!

Dursun ile Temel yolda karşılaşırlar,

Dursun arkadaşı Temel'e :
-Ula Temel, 3'lü sexten hoşlanirmisun?

Temel : -Evet, en sevdiğim fantazimdur da.

Dursun: -İyi o zaman, acele sizin eve yetiş...

Temel annesi ve babasi seyahate gider. Fakat otelde bos yer yoktur.Otelci onlara ileride bulunan ciplaklar kampini tavsiye eder.

Baska careleri olmayinca oraya giderler. Birazdan Temel kosa kosa gelir ve annesine sorar: Anne neden bazi kadinlarin gogusleri buyuk bazilarin kucuktur? Annesi cevap verir.Oglum buyuk gogusluler aptaldir kucuk gogusluler akilidir ondan. Temel gider ve birazdan kosarak gelir.

Anne neden bazi erkeklerin organi buyuk bazilarin kucuktur ?

Oglum organi buyuk olanlar akilidir kucuk olanlar aptaldir. Temel biraz dusunur ve annesine cevap verir.

Biraz once babami aptal bir kadinla oynarken gordum ve git gide akillaniyordu

Temel ile Idris geneleve giderler. Burada parali, derli toplu tiplere normal kadin, az parali tiplere de sisme kadin verirler. Temel'e de, Idris'e de sisme kadin düser. Idris isini bitirir. Temel'i beklemeye koyulur.

Bir saat geçer, iki saat geçer. Temel ortalikta görünmez. Idris merak eder. Temel'in bulundugu odaya girer ve bakar. Temel, cam açik saskin, saskin camdan disari bakmakta...

Idris sorar: -Ula Temel ne oldi? Temel cevap verir: -Bu karilar da amma da nazik oluyorlar karinin memesuni bir isiralum dedik osura osura camdan kaçti!

temel İle dursundolaŞirken bİrbİrlerİne Şaka yapiyorlarmiŞ
dursun:
Ula temel kaÇ ÇeŞİt am var dİye sormuŞ
temel:
1-karİ amİ
2-dul '
3-pİda ananun amİ demİŞ

Temel ile Dursun tarlada çalışırken Temel 'i penisinden yılan sokmuş. Dursun hemen koşarak telefonda doktora " Temel' i yılan soktu ne yapalım? " demiş.

Doktor da "yılan sokulan yeri emip emip tükürün" demiş.

Dursun Temel' in yanına gitmiş, Temel merakla " Doktor ne dedi? " demiş.

Dursun cevap vermiş"Ölsün pezevenk dedi."

İki berduş Temelle İdris giderlerken ormanda bir lamba bulurlar. Lambayı ovalayınca içeriden bir cin çıkıp:

- " Şu anda iş üstündeyim, siz simdi dilek dilemek için süre istersiniz. İyisi ben size üç yumurta veriyim, karar verince kırarsınız, dileği dilerisiniz" demiş.

Yıllar sonra Temelle İdris karşılaşmışlar. İdris acayip zengin, Temel ise üstü bası gene dökülüyor.

Temel : -"Ula İdris sen ne yaptın böyle oldun ?" diye sormuş ...

-"1.yi. kırdım, çok para diledim, 2.yi kırdım, dünyada esi benzeri olmayan güzellikte bir ev diledim, 3.de kadınların hasta olduğu bir adam olmayı diledim. Peki sen diledin hala bu haldesin ya?"

-" Valla eve gittim ,o anda 1. Yumurta yere düstü kırıldı, ha ****** dedim,bütün ev s.klerle doldu, 2.yi kırdım. Ula ***ür bu s.kleri dedim,3. Kırdım ulan getir benimkini geri dedim.

Temel, Cemal'in evinin önünden geçerken onun karisini pencereden görmüş.
- Cemal evde midur?
- Yok.
- Al penu içeru
- Peni orospi mi sandun?
- Para vereceğumu cim söyledu?

Günün birinde Temel ve bir Alman bir stadyuma çagrilmislar. Stadyumun santra noktasinda da bir kürsü varmis. Kürsüdeki adam ilk önce Almani çagirmis ve penisi tanimlamasini söylemis. Alman:

-"O bir centilmendir." demis. Stadda bagirmalar çagirmalar. Stad alkistan inliyor. Sira Temel'e gelmis. Demis ki:

-"O bir kallestir."

Stadda tik yok. Neyse, Almana sormuslar,

-"Penis neden centilmendir?"

-"Çünkü hanimlari görünce ayaga kalkar." demis.

Stadda tezahüratlar falan..Stad yine inliyor.

Temel'e gelince de demis ki:

Temel İngiltere'ye gitmiş. Bir restorana girmiş ve makarnayı işaret etmiş. Lokantacıda six penny diye cevap vermiş.

Temel şaşkınlıkla çıkmış başka bir lokantaya girmiş yine makarnayı işaret etmiş. Lokantacıda six penny diye cevap vermiş.

Temel çok aç olduğundan dayanamamış ve adamı becermeye başlamış lokantacıda no fuck no fuck diye seslenince Temel ufak ufak ama idare et işte.

Temel fena halde hastaymış. Hastalığı hemoroid. Kasaba doktoruna gidiyormuş, bir süre verdiği ilaçları kullanıyormuş, ancak şikayetleri durmadan tekrarlıyormuş. Derdini en yakın arkadaşı Dursuna açmış.
Dursun ona:
- Ula! Bunu bu kadar çekecek ne var? Benim amcamın oğlu İstanbul'da büyük doktor, profesör. Bu işi o halleder, demiş.

Temel'le beraber yola çıkmışlar. Dursun'un amca oğlu profesör bunları iyi karşılamış: - Sen hiç merak etme, bu işin çaresi çok. Vereceğim ilaçları kullan, geçmezse ameliyatla *** nakli yaparız, demiş.

Temel şaşırmış, utanmış sıkılmış. Reçeteyi alıp, dönmüşler memleketine. 2-3 ay Temel halinden memnun, hiç yakınması yok.. Derken dördüncü ay aynı hemoroid şikayetleri tekrar başlamış.
Açmış telefonu İstanbul'daki doktora:
- Benim şikayetler yine başladı, demiş.

Doktor da ona:
- Peki, sen benden haber bekle, uygun bir organ bulunca seni arayacağım, demiş. Aradan 1 ay geçmiş, Temel'e telefon gelmiş.

Doktor demiş:
- Oğlum, atla gel, sana uygun bir *** bulduk!
Temel utana sıkıla düşmüş yollara, ama ne yapsin hastalık fena...
Temel'e başarılı bir ameliyatla *** nakli yapılmış. Temel yine köyüne dönmüş. Aradan aylar geçmiş, Temel mutlu. Hiç bir yakınması yok. Şikayetleri tamamen geçmiş.

Derken günlerden bir gün takılan organa bir şeyler olmaya başlamış. Temel'in nakil ***ü başka şeyler istiyor!
Telaşla doktora telefon açıp bağırmaya başlamış:
- Ula doktor. Sen ne yaptun? Ha bu taktuğun köte bi şeyler olayii...

Doktor hemen nakil yapılan hastanın dosyasını açmış. Bir de bakmış ki ölen adam ****. Temel'e cevap vermiş:

- Ulan, *** senin değil ya, ****** gitsin...

Amerika'da, evlilik ve seks danismanlari vardir. Isler iyi gitmemeye basladi mi, bosanmak icin avukatlardan once, bu danismanlara basvurulur, belki son bir umut icin.

Amerikali Temel ile esi, son zamanlarda seks yasamlarinin eskisi gibi olmadigi fark etmisler.Kalkmis danismana gitmisler..

Danisman onlari uzun uzun dinlemis..

"Seks yasaminiza biraz renk katmaniz gerekir. Hep ayni pozisyon, seksi monotonlastirir. Hayalinizi kullanin.. Degisik sekiller deneyin!.."

"Nasil yani" demis, Temel..

"Mesela" demis, danisman.. "El arabasi pozisyonunu deneyin.."

"O nasil oluyor" demis, Temel!..

"Basit" demis, danisman. "Esin yuzukoyun uzanacak.Sen iki ayagini tutup kaldiracaksin. Esin elleri uzerinde kalkacak.Bir yandan yuruyeceksiniz.Bir yandan da. Yani tam el arabasi gibi birlesip gideceksiniz.. Anladin mi?.."

Eve donmusler.. Temel seslenmis.. "Hadi bakalim.. El arabasina hazir ol!.."

"Tamam olurum, ama iki sartla" demis, karisi..

"Birincisi, acitirsa hemen birakacaksin.
Ikincisi.. Annemlerin evinin onunden gecmeyecegiz!.."

Temelin dişi agrımıs agrısını gidermek için dişçiye gitmiş

dişçi - "ben evde karımın koynuna giriyorum dişimim agrısı şıp diye kesiliyor" demiş.

temel : - "ha şimdu karun evdemidur?"

bir gün uçakta ingiliz alman ve temel bulunuyormuş. Bu üç kişi o kadar açmış ki yere indiklerinde ne bulursa onu yiyeceklermiş.

ingiliz atlamış sabun fabrikasından sabunları alman yaği fabrikasından yağları temel de kurşun fabrikasından kurşunları yemiş.

Karıları derede çamaşır yıkarken sohbet ediyorlarmış.ingiliz kocasını öğermişçesine benim kocam bi ossiri sabun yapi sabun fabrikası açtık demiş.

Almanın karısı benim kocam bi ossiri yağ yapir demiş.

temelin karısıda hey hey karılar benim kocam bi ossiri taaaaaaaa dağdaki domuzi vuri demiş

Temel ile Dursun Amerika'da yaşarlarken paraları bitmiş ve bir banka soymayı kafalarına koymuşlar. Gece yarısı olmuş, Dursun ve Temel kapıları açıp içeride kasaları aramaya koyulmuşlar.

Temel bir kasa görmüş, açmışlar ve içinden bir kase muhallebi çıkmış. E bu kadar uğraştık boşa gitmesin demişler ve bunu Temel afiyetle yemiş. Daha sonra bir kasa daha görmüşler ve onu da açmışlar bir kase muhallebi daha. Bunu da Dursun yemiş. Tabii ikisi de şaşırmış koca bankada nasıl para olmaz diye ve orayı terk etmişler.

Ertesi gün gazetelerde manşet :

"Dünyanın en büyük Sperm Bankası soyuldu!.."

Temel ve dursun Amerikaya tatile giderler.Ikisinin de ingilizcesi

vardir.Caddede yururken bir levha gozlerine carpar:

"İç masaj yapilir"

ikisinin de ilgisini ceker ve iceri girerler.Ic masaj istediklerini soylerler.Gorevlilerde hayhay deyip ikisini yatirip arkadan halletmeye baslar.Temel Dursuna bakip gulerek:

-Ula Dursun bizi Turkiyede boyle gorseler *ikiliyoruz zannederler.

Temel ile Fadime evleneli bir kaç ay olmuş. Herşey gayet iyi giderken bir akşam Temel eve yanında bir rus kızı ile gelmiş. Fadime ne diyeceğini bilememiş. Sadece bunu neden yaptın Temel diyebilmiş. Temel cevap vermiş: " Fadimeciğim üzülme, ben bu kızı cinsel hayatımız renklensin diye getirdim!" Bunu duyan Fadime rahatlamış.

Sabah olunca kahvaltı masasında Fadime şaşkın şaşkın
" Tamam renkli cinsel hayat falan ama Temel ben bu 169 dan hiç bir şey anlamadım!" demiş.

Temel, yatılı okulda okuyormuş. Evci çıkan arkadaşları her pazar akşamı okula gelince, hafta sonunda yaptıkları işleri anlatıyorlarmış. "Temel sen ne yaptın?" diye hep birden yüklenip gülüyorlarmış. Çünkü Temel, her haftasonu okulda kalarak ders çalışıyormuş.

Bu iş sene sonuna kadar böyle sürmüş. Yine bir pazar akşamı anlatmaya başlamışlar, biri Leyla'yı pastaneye ***ürdüğünü, öbürü Zeynep'le sinemaya gittiğini, diğeri Nalan'ı öptüğünü söylemiş. "Temel sen ne yaptın?" deyip başlamışlar gülmeye. Temel'in dayanma gücü kalmamış ve karar vermiş. Önüne çıkan ilk kadına yatma teklifinde bulunacak, kadın kabul etmesse intihar edecek.

Cumartesi sabahı süslenip yola çıkmış. Sağ tarafa bakmış ve ilk gördüğü kadının peşinden gitmiş. Yanına yaklaşarak okuldaki durumunu anlatmış ve kendisiyle yatmak istediğini, red cevabı alırsa intihar edeceğini kesin bir biçimde söylemiş. Kadın şaşkın bir şekilde, "Benim de oğlum aynı okulda, üstelik aynı sınıfta, olmaz öyle şey" demiş. Temel, kesinlikle intihar edeceğini ve dönüşün olmadığını söylemiş. Kadın, Temel’i ikna edemeyince "Peki önümüzdeki hafta şuraya gel"demiş. Temel sevinç içinde okula koşmuş ve pazar akş*****n gelmesini beklemiş. Herkes yatakhanede toplanmış, başlamışlar anlatmaya, onunla çıktım, bununla yattım, şöyle ettim, böyle ettim.

Arkadaşları, "Temel sen ne ettin?" deyip yine gülmeye başlayınca, Temel'de, "Gülün ulan gülün, önümüzdeki hafta pirinuzun anasını sikeceğum ama pilmayorum kimun..." demiş.

temel birgün karadeniz sahilinde geziyormuş.Temelin bir anda çişi gelmiş. Saga sola bakmış kimse yok. Açmış salmış aşağıya. O nda bir bayan temeli görmüş ve:

-"Aaaa terbiyesiz" deimiş.Temelde hiç istifini bozmadan:

-"Korkma abla ucunu tutuyorum"

Geri