Temel ve + 18 : )

Temel lokantaya gitmiş ve denizli tavuğu istemiş.Garson bir tavuk getirmiş. Temel tavuğun ***üne bakmış ve :

- Ula haçen bu ankara tavuğudur.Cidin bana denizli tavuğu getirin
demiş
Garson 2. tavuğu getirmiş.Temel yine tavuğun ***üne bakmış ve :

- Ula uşağum buda bursa tavuğidur cidin bana denizli tavuğu getirun
demis. Garson bir tavuk daha getirmiş.Temel yine tavuğun ***üne bakmış ve :

-Heh ula bu denizli tavuğidur demiş ve yemiş

Temel hesabı ödemeye gitmiş ve garsona:

-Ula uşağum sen nerelisun demiş?

Garson pantolonunu indirmiş ***ünü dönmüş ve :

-Sen bak daha iyi anlarsın ! ! !

Vahsi Batida bir gun, bardan iceri izbandot gibi cift tabancali bir kovboy girer. Herkesin saskin bakislari arasinda son derece hizli bir hareketle iki tabancayi da cekip havaya birer el ates eder ve bagirir:

-Sag tarafimdakiler o.. cocugu, sol tarafimdakiler pez.... Var mi lan itirazi olan? Varsa kalksin ayaga!

Temel, hemen ayaga kalkar, kovboy derhal tabancalari adama dogrultur:

- Hey, senin itirazin var galiba!

- Yok be abicum, ha pen yanlis tarafa oturmisum da...

Temel, Fadime'ye tecavüz suçundan mahkemeye düşmüş. Ülkenin en iyi avukatı savunuyormuş Temel'i. Karar:10 yıl hapis.

Temel Yargıtay'a baş vurmuş, dava yeniden başlamış. Eski avukatının yanına ikinci bir avukat tutmuş Karar: 10 yıl hapis.

Yargıtay'a tekrar itirazlar yapılmış ve mahkeme son olarak davaya bakma kararı almış. Temel'i bu sefer üç avukat birden savunmuş. Sonuç yine 10 yıl hapis.

Temel söz istemiş ve "Kiza bir soru soraçağum..." demiş. Hakim izin vermiş. Temel de, "Haçan sağa teçavüz ettüm. De bakalum ne kadardı zikimin boyu?...". Kız, "10 - 15 cm" demiş.

Temel hemen soyunmuş, hakime sikini göstermiş. Otuz, otuzbeş santimi gören hakim kesin kararı vermiş, "BERAAT".

Temel avukatlarına dönerek, "Ula göreyi misunuz, üçünüz bi sikim edemedunuz" demiş.

Temel ile Dursun bir apartmanın ikinci katında beraber yaşıyorlarmış.Bunlar hergün birbirlerine eşek şakaları yaparlarmış.

Derken Temel bir sabah uyandığında ne görsün üzerinde koca bir kütük haçen bu kütüğü kesin Dursun koymuştur üstüme demiş ve kütüğü camdan dışarı fırlatmış bide ne görsün kütük organına bağlı hemen kütüğün arkasından camdan fırlamış ve pat diye aşağıda kendisini bekleyen Dursunun önüne düşmüş.

Aşağıda onu bekleyen Dursun ise gülerek

- Ula Temel kütüğe bağlı aletini farkettun ama yatağa bağlı tasaklarun ne olacak?!!

Bir gün yaşlı Temel otobüse biner bir fahişenin yanı boştur.
Eteği kısa ve şeffaftır.

Temel ayakta durmaya dayanamaz ve kızım yanına oturabilirmiyim der.

kız "ben kız değilim kadınım!" der.

Temel oturur ve
"pardon gözlerim bozuk o kadar ayrınrılı gözükmüyo burdan" der.

Geri