Terbiyesiz Amerikalı

1
EXE RANK

'-AnD[R]eW~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
'-AnD[R]eW~
Terbiyesiz Amerikalı

120920100822042676961_2.jpg
Bir grup Hıristiyan, New York ve Washington'da Kuran'ı yırtma ve yakma eylemi yaptı.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Floridalı rahip Terry Jones’un başını çektiği 'ahlaksızlık' hareketi ABD'de küçük gruplara sıçradı. Washington’da İslam’ı protesto eden Hıristiyan grubu Kuran’ı Kerim’i yırttı. Aralarında aşırı muhafazakâr Çay Partisi’nin (Tea Party) Indiana lideri olduğunu bildiren Andrew Beacham ve kürtaj karşıtı kampanyasının öncüsü Randall Terry’nun bulunduğu 6 kişilik bir grup “İslam’ın saçmalıkları” adlı çirkin eylemlerini Beyaz Saray önünde yaptı. Milliyet'in haberine göre Beacham Kuran’ın İngilizce tercümeli baskısından Hıristiyanlara ve Yahudilere yönelik bazı bölümler okuduktan sonra sayfaları kopararak yırttı. Yırttığı sayfaları hemen bir plastik torbaya koyan Beacham, yakmama nedenini de burada (Kongre binası alanı) herhangi bir şeyi ateşe vermenin ağır suç olduğuna bağladı. Polisin, eyleme müdahale etmediği bildirildi. New York’ta ise bir gösterici Kuran’ı Kerim’den kopardığı bir sayfayı ateşe vererek yaktı. [/FONT]

Bunlar insan değilki ak :@

Dınler arası saygı bu bunlarda ıste ne olcak bız Dinimize sahip olmazsak köpeklerde bunu yapar ! :@:@:@

şimdi siz israilin abd nin bayrağını yakıorsunuz onlar insan deilmi? bizim dinimize kuranımıza gelince boş atıp tutarsınız :D BANA verin o kuranı yakayım hemen :D boş işler bunlar . TAMAM benden öncesi ve benden sonrası var ama kimseyi beni yarattı die TAPMAK zorunda deilim ..!

Gardas Allah sana Akıl fıkır versın yada akıl aldıkların sen yoldan cıkmıssın hade selametle !!!!

şimdi siz israilin abd nin bayrağını yakıorsunuz onlar insan deilmi? bizim dinimize kuranımıza gelince boş atıp tutarsınız :D BANA verin o kuranı yakayım hemen :D boş işler bunlar . TAMAM benden öncesi ve benden sonrası var ama kimseyi beni yarattı die TAPMAK zorunda deilim ..!

Biz onlara bişey yapmıyoruz ki. Geliyorlar Uluslar Arası Sularda gemiye baskın yapıyor yakmayalım mı ?

Sen özenti olmak istiyorsun anlaşılan satanist bir kızın söylediği sözü laf olsun diye söyleme burda. Yumurta dayanınca uca bağırmak artık boşa dikkatli ol bağırtmasınlar öteki tarafta özentilik yapma bir daha...

Ne söylesen bos burc görüyorsun.Dünyada bulunma amacının sınav ve bu sınavı zorunlu olarak gecmesı gerektıgını bılmıyo arkadas galıba :@

fırat ayıp ! o amerikalı gelsin ist de denesin yakmayı nasıl öldürüyolar 2 dk de.

Biz onlara bişey yapmıyoruz ki. Geliyorlar Uluslar Arası Sularda gemiye baskın yapıyor yakmayalım mı ?

Sen özenti olmak istiyorsun anlaşılan satanist bir kızın söylediği sözü laf olsun diye söyleme burda. Yumurta dayanınca uca bağırmak artık boşa dikkatli ol bağırtmasınlar öteki tarafta özentilik yapma bir daha...

Haklısın bence burc özentilik fark etmezde [ BANA verin o kuranı yakayım hemen :D boş işler bunlar . TAMAM benden öncesi ve benden sonrası var ama kimseyi beni yarattı die TAPMAK zorunda deilim ..!] Bu söze karşıyım !!! Müslümansan tapacaksın

Geri