Tevez'den Neville'a: Moron

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Manchester City oyuncusu Carlos Tevez ile eski takım kaptanı Manchester Unıtedlı Gary Neville arasındaki polemik, tek taraflı olarak devam ediyor. Kendisi için "o kadar para etmez" diyen Neville'i saygısızlıkla suçlayan Tevez, eski kaptanı için ‘moron’ ifadesini kullandı.

tevez_city_sinirli_.widec.jpg
[COLOR=#0000ff][/COLOR]

2007 yılında kiralık olarak geldiği Manchester United'da başarılı 2 sezon geçiren Carlos Tevez'in olumlu performansı Old Trafford'da kalıcı olmasına yetmemişti. United, Tevez için istenen 25 milyon sterlini fazla buldu. Devreye giren ezeli rakip City, Arjantinli'yi renklerine bağlamıştı.
Tevez ile eski kulübü arasındaki çekişme ise Menajer Alex Ferguson'un "Tevez o kadar para etmezdi" sözleriyle başladı. Son olarak geçen hafta takım kaptanı Garry Neville'in, Ferguson'un sezon başındaki bu iddiasına destek veren açıklamalar yapması Tevez'i fazlasıyla sinirlendirdi. Eski kaptanına önce sahada yanıt veren Tevez, Carling Cup maçında United filelerine gönderdiği 2. golden sonra "ellerini kulaklarına ***ürüp duyamıyorum" işareti yapmıştı. Gary Neville'in buna karşılık orta parmağını göstermesi ise tartışmanın dozunun artmasına neden oldu.
Nevılle'i önce "saygısızlıkla suçlayan" Arjantinli futbolcu, ülkesinin medyasına verdiği röportajda ifadelerini daha da uç noktalara taşıdı. Gol sonrası tepkisinin Ferguson ya da taraftarı hedef almadığını doğrudan Neville'e yönelik olduğunu vurgulayan Tevez, eski kaptanına "moron" demekten de çekinmedi.

Arjantinli futbolcu, "O tam bir yağcı gibi davrandı. Ferguson'a yaranmak için benim 25 milyon sterlin etmeyeceğimi söyledi. Ben onunla ilgili hiç konuşmadım. O ‘moron’ benimle niye muhattap oluyor anlamış değilim. Bence çok yanlış davrandı" dedi.
Ahlak dışı hareketi kameralara yansıyan 34 yaşındaki Neville'in, "hareketi kime yönelik yaptığı ispatlanamayacağı için" ceza almasının zor olduğu belirtildi.
İkili arasında gelişen bu gergin ortam sonrası futbolseverler, City ile United'ın Old Trafford'da çarşamba günü oynayacağı rövanş maçını bekliyor.

Geri