Top 15 plugini gerekmektedir Bir bakın ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HunTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

HunTR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
HunTR
Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta'da belirttiğim gibi top15 plugini'ne ihtiyacım var arşivlerimi biraz karıştırdım fakat bulamadım dökümanlarımda tek bu eksik :) Bazen dedicated Server kurulumlarında istiyen arkadaşlar oluyor ilginiz için şimdiden teşekkürler,

Hayırdır server mı açıcan :D

O işleri bitirdim zaten 20'e yakın serverim var eksik bir dosya o kadar :) gerekli internet'de biraz araştırdım istediğim gibi bulamadım,

20'YE yakın serverin var top15 plugini yok :p

helal sana hayırlı olsun

20'YE yakın serverin var top15 plugini yok :p

helal sana hayırlı olsun

Ya Tam okumadın ya ne demek istediğmi anlamadın yada anlamıyorsun ? top15 plugini var fakat 1-2 hatası var onun dışında her açtığım serverde top15 var burda demek istediğim düzgün olarak top15 plugini varmı anlatabildim mi ? Ayrıca küçümseyici gülme şeklini beğenmedim onuda söyliyeyim,

Ya Tam okumadın ya ne demek istediğmi anlamadın yada anlamıyorsun ? top15 plugini var fakat 1-2 hatası var onun dışında her açtığım serverde top15 var burda demek istediğim düzgün olarak top15 plugini varmı anlatabildim mi ? Ayrıca küçümseyici gülme şeklini beğenmedim onuda söyliyeyim,

1.yukardaki açıklamada varda hatalı flan yazmıyor hem kötü birniyetim yoktu mesajda

konuya gereken yardım yapıldığına göre

kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri