Trabzonspor Mesajları.

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Asker oluruz terÖr vururuz. Polis olur vatan koruruz. Kafamiza eser papaz vururuz. Biz o bu degil trabzonluyuz !

Duysun cÜmle alem bu bÜyÜk sevdayi. Trabzonum İÇİn yikariz dÜnyayi !

Standarlara alinmadik, holİganlikla suÇlandik, Şubelerde tartaklandik, Şampİyonluk gelsİn artik!

PARAMIZ MI VAR ESRAR ALMAYA, SEKLIMIZ Mi VAR KIZ TAVLAMAYA, BiR CANIMIZ VAR FEDADIR SANA, TRABZONSPOR SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN.. TRABZONLUYUZ ISTE OKADAR

Bu Şehİr senle yatip kalkiyo yİrmİ yildir senden tek Şey İstİyo bordola mavİ kefenİm olsun trabzonum bu sene Şampİyon olsun laylaylay laylay

Sen sampiyon olmasanda! Kupalari almasanda! Istanbul takimlarina koymasanda! Seviyorum iste varmi dİyeceĞİn.

Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin.

İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

üç büyük yok tek büyük var oda...TRABZONSPOR..

ÖmrÜmden ÖmÜr verdigim,umuduma umudunu ekledigim,hasretini yÜregime sakladigim,varliginla hayat buldugum canim sevgilim !!!!trabzonspor!!!

onurluyum,gururluyum cünki TRABZONSPORLUYUM NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!! TRABZON IS THE BEST!!!!!

Biz Trabzonluyuz bükemediğimiz bileği kırarız! Trabzonspor For ever !

Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlı olmazdım. Trabzonsporlu doğduk,öyle öleceğiz

Biz sana abayı yaktık,uğrunda statda yattık,şampiyon olmasan da sen,her zaman her yerde yanında kaldık.

Varsin o kiz sarilmasin boynuma bordo mavi atki yeterde artar bana ,)

Bize Her Yer TRABZON...

Ne Bir KIz Sevmek, Ne De Okul Bitirmek, Tek Dileğimiz Seni Şampiyon Görmek Trabzonsporum................

sana ne sarkilar ne siirler yeter,TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!! sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Bordo mavi rengim,Vazgeçilmez yeminim,!!!SANA CANIM FEDA !!!!!!!!TRABZONUM BENiM!!!!!!!!

Satirlarla Dönerler Gör Beni Cimbomluya Fenerliye Sor Beni Stadlara Bastim Kanla Mührümü Bordo Mavi Kefen ile Göm Beni

Geri