-tRoxs` * [ Kendi Clanımızın Gururu ] MAc SS LERİ: + YAKINDA cFG de qeLİyor.#

2
EXE RANK

torqserdar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
torqserdar
MerhabaLAr Size Gururumuz -tRoxs` * ' un bir kac SS si

ankarateamwsfreelife.png

[align=center]
xoontinewslorentthose.png

[/align]

osmanın küfürlere bak :D

gururumuz. ?

request niie herkesi terslıosun kardesım o clanca gurumuz dıor allahımya herke s kenını bısey sannetıor

request niie herkesi terslıosun kardesım o clanca gurumuz dıor allahımya herke s kenını bısey sannetıor
terslemiyorum.. gururumuz yazıyo.. kendi clanımızın gururu yazsa daha mantıklı

Cfg merakle bekliyrum

50 mesajım olmadığı içim pm atamadım.Acaba msn verirmisin bizim fake maçlara akarsın?

fraglar güzel evet :)

x) hahah osman kopmuş yne :D:D

reguest kendını cok buyutme senı bu foruma rezıl ederım Qel ws .

Lan aLLahın ezmesi adam hakLı 3d açmışsın beLLi cs nin normaL hali öLe deiL 2.si hava öLe deiL o-dosya deme adam hakLı hiLesin

qasson ne söwmüş la öyle :D

adam hıle almıs gh0st u f12 ye basmıs kapamıs hıleyı sonra ss cekmıs dıo Def ım asddasas Lale

Bİzle mac yaptiginiz ss lerİde koyarmisin :d

1. resimde ghost var qq

Torq sende Requeste Laf Söyleme Bende Seni 30-16 Ezdiğim Gibi Geri Ezerim.!

Bakın son defa uyarıyorum hepinizi eğer bir tartışmada daha görürsem burda, Yönetici falan demem alayınızın rütbesini aldırırım.

Kendi kendinize çoçuk çoçuk davranıyorsunuz. Biri diyor gel ws biri diyor 3d, açtıysa açmıştır sizene !!!

Kendi keyfi, açtıysada kendi ezikliği.

hLL olsun ne diyim xD bende yapım öel fraq adam bana wll dedi aynen xD hatta 2 kere tk ttım

Karde$im Tebrik Ediyorum.Çok İyisin(Saglam ANlamında).Aslında Kantır :) Milleti Birbirine Düşürüyo Biliyomusn.Burda Hikaye Anlatmak İstemiyorum.Bi cfg'm vardı içinde sadece bob spribent centerid fln oyle komutlar vardi.aim miş fln hikaye hepsi.kan kardeşim bana vall dedi.ve ona atmadigim için Aile içinde Argo Kelime Kullandı.Şimdi Millet Der Sen Kendini Ne Zannediyosn.Sxe ban attiracaksin.diye ama kimseyi takmıyorum bile.Girdim Oyuna Onu Gördüm.Saolsun Admin arkadaşa olayları 5 dk da anlattım.
Panelden Girip Sxe Ban Atti..Saolsun Reklam yapmayim.Cs Aslında Zevk Vakit Geçirmek Oyundur Ama İnsanlar Onu Bi Alet,Nası Tanımlayım bi Rekabet içinde Görüyor.o cfg yi atmassan annen ölsün 3d atma allah belanı versin. felan filan ya şimdi uzattim ama siz kimsiniz de boştan yere bela okuyosunuz.yok annen olsün felan.Neyse Çok Uzattim.Hepinize İyi Akşamlar.Kendinize İyi Bakın

Kardeşim İlerki Maçlarinda İnşallah Aynı Performansı Gösterirsin.Tebrik Ediyorum.Bol Headshotlar...

REQUEST SNLE WS ATICAZ BEN ``esquAse~~sni çoq havalandırmışlar :)

Geri