Türkçe giderse, Türkiye gider [ Lütfen 5 dakikanızı ayırıp okuyun ]

paylaşımın icin tesekkür ederim

burkayın dedigi çok dogru bu konunun altına güzel yorum atıyorsunz ancak sadece kısıtlı. birilerine yaranmaya çalışmayın sadece buraya yorum atanlar için degil burkay dior %95 emolaşan aynen katılıyorum

nasıl bir akıl bu ya teşekkür ederim yerine theshekkür edherim lan neden kendini yoruyon çok artırıyorsun hece sayısnı (: lan hiç yoktan t.ederim yaz ya heryerde var dhadlu bhela şheker jojux ``thiky allahım ya ben bunlarla aynı ülkede oldugumdan dolayı utanıyorum ya nası bir toplum bu böyle ingilizce bilmeyen adamlar google ts kullanıyor yakında oraya emoca eklicekler valla anlamıyorum yazdıklarnı ya ayıptır

Çok Faydalı Bir Konu. Forumda ne zaman q kullanan görsem aynı şekilde uyarıyorum ama nafile yine aynı yine aynı hepsi !

özenenlerde yok değil by lar mesela :D

haklısın.Teşekkürler

Teşekkürler iyi bir konu.

Teşekkürler kardeşim.Keşke herkes türkçemizi düzgün kullansa ingilizce v.b dillerde yorum yazmasa buna gayret etse KEŞKE :( türkçe giderse TÜRKİYE Gider ! Lütfen duyarlı olalım..

Helal sana kardeşim !

Çok haklısın . Bu konuda hepimiz de suçluyuz... O kadar ki yabancı diller güzel Türkçe'mize girmiş ki ister istemez çevreninde etkisi ile yabancı kelimeleri kulanıyoruz çok yazık !
Ama ben bu konuyu okudum ve çok etkilendim. Konuşurken Türkçe'mizi bozmamaya gayret edeceğim !!!

Geri