Turnuva ile İLgili sorunlarınız buraya yazın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevdim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Sevdim

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Sevdim
turnuva dediler.. Turnuva dedikleri bu muydu arkadaş ?

21,06,2010 tarihindeki b0p - N[d]A Maçında maçın sonunda hakem oyuncumuza Hile dedi ve diskalifiye etti..

Bu kadar kolaymı Böyle düzenlenen Turnuvada böyle elemek olmaz..Ne ss kabul ettiler Ne record..Sorduk record izleyelim

Yok HLTV kayıt yapmıyor dediler..Birde hakem işi var işin içinde + şike var

Maçımıza fake hakem geliyor maç sonu oyuncumuza hilesin deyip diskalifiye ediyor..Bu kadar basitmi

SS incelemicekseniz nie koyuyorsunuz ?

Evet hakemler çok acemi ve hiç birşey bilmiyor..Turnuvalar başlamadan önce yiğit lerler maç attık..

Yiğit maç sonu Realden tanıdığım sınıf arkadaşıma aim diyor..Şimdi siz bu hakemlerin Doğru yapıp yapmadığına nasıl emin olabilrsiniz ?

Arkadaşlar N[d]A ~ Team olarak destek istioruz Ve yetkililere sesleniyoruz

Konu ile ilgilenip hemen gerekenin yapılamsın sağlıyorum.

gerisinde haklı olabilirsin ancak şike falan yok ortada ! hakemin size yaptığını bize yapmayın lütfen

N[d]A team'e sonuna kadar destek veriyorum.Bir maça girdim canlı hltvden ve böyle bir olaya tanık oldum.

Dün de bizim hakem geLmedi maÇa oynayamadık o kadar bekLedik :D

Arkadaşlar haksızlığı tahammülüm yok..Bakın deneyimli adminlere sesleniyorum...Yiğit Turnuva kurucusuymuş..

destroyer teamımdan arkadaşım ve kendisi sınıf arkadaşım Hayatında cfg kullanmamış adama aim dedi yiğit..Yiğitlerle attığımz maçta.

Siz böyle hakemlerden ne bekliyorsunz arkadaşlar..Size tekrar diorum karşı taraf ezik demiyiimde sağlam değillerdi..

Seviyeli yorumları atın Lütfen

sevdim haklısın (y)

Saol kardeşim inş yetkililer duyar bizi

evet arkadaslar aynısı bızede yapıldı hakemler cok taraf tutuo bırı dıo psay dan yerlerınızı s0yluo mac saatımız saat 11 de bızım mac 11.20 de baslıo neymıs adamları yokmus boyle bır sacmalık warmı bız adamların keyfınımı beklıecez bosa mı yedek oyuncular yazıldı ve halen adamlar dıskalıfıye edılmedı doqru yıqıt dersen turnuva duzenle olacaqı bu

Ya kardesım dünku adamda birşey vardı yani inkar etme şimdi :S 3 tane hakem izLedi !

LeqeNd's ~> team olarak bizim 19.40 da maçımız vardı bizim arkadaşlar maç var diye işlerini bırakıp 1 saat önceden geldiler sonra sw ye girdik orda 40 dk bkledik 2 takımda hazırdı ve yedeklerde msndeydi yani toplam 12 kişi 1.30 saat bekledi o da yetmedi bize dediler maçınız 20.30 a ertelendi biz yine 20.30 da gttik yine 12 kişi bu sefer 1 saat bekledik yine hakem gelmedi sadece canlı hltv vardı . toplam 2saat 50 dakika bekledik . bumudur sizin işiniz ? yapmıcaksanız maçı söyleyin bari işilerimizi halledelim. arkadaş maç için tatildeydi eskişehirden (teyzelerinden) ankara ya geldi ne için bir hiç için .. !

evet arkadaslar aynısı bızede yapıldı hakemler cok taraf tutuo bırı dıo psay dan yerlerınızı s0yluo mac saatımız saat 11 de bızım mac 11.20 de baslıo neymıs adamları yokmus boyle bır sacmalık warmı bız adamların keyfınımı beklıecez bosa mı yedek oyuncular yazıldı ve halen adamlar dıskalıfıye edılmedı doqru yıqıt dersen turnuva duzenle olacaqı bu

Biraz kafanızı çalıştıramıycak kadar hırsınıza kapılmışmıssınız, hakemler olarak birine psay atsak diğer adam bunu nereden görücek biraz kafa çalıştırın arkadaşlar biraz, yenilmelerine karşı ortaya atılan bir takım bahaneler bunlar.. Yazık harbi yazık.

3 hakem izledi 1 i hile dedi gardaş

Adminler size sesleniyorum şimdi burda efendi efnedi knuşurken tazmanya ban attı

DELETE arkadasımısın HİLE olmadıgını bılıyorus adam annesını bacısını ortaya kattı yaaa BİDE daha DUN CIKTI SXE OLAYA BAK CIKAR CIKMAS SXE HİLE MI YAPTILAR ADMİNLAR DUYSUN SXE DA HA DUN CIKTI AYIK OLUN ADAM AKILLI BI TURBUVA DUZENLEYECEK SENIS DUSENLEYIN :@

DELETE arkadasımısın HİLE olmadıgını bılıyorus adam annesını bacısını ortaya kattı yaaa BİDE daha DUN CIKTI SXE OLAYA BAK CIKAR CIKMAS SXE HİLE MI YAPTILAR ADMİNLAR DUYSUN SXE DA HA DUN CIKTI AYIK OLUN ADAM AKILLI BI TURBUVA DUZENLEYECEK SENIS DUSENLEYIN :@

Komiksin :D sXe dün çıkmışda hilemiymişde.. Ver 20 tL sXe sürüm tanımadan hiLe kuLLan ;) Arkadas bu devirde para herşeyi çözüyoR OK ?

sXe 10.0 wall hack çıktı 2 gün önce inanmaz isen ss ler ile kanıtlayayım ?

o DEDIGIN WAL SOCL GECERMI CEVAP VAR BEKLIYOM

geçer diye biliyorum denedikten sonra bilgi veriyim

ALHALA NE GGERI INSANLAR BUNLAR O WALLAR SOCL GECMES ANLA DynAc-X NE malsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri