- unRiwaLLed ` Kimdir ?

0
EXE RANK

- unRiwaLLed `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- unRiwaLLed `
Tanıyan Tanır Tanımayanla Tanışırız (:

Adım : Tuncay

Soyadım : Cengiz

Memleket : Tokat

Oturdugu Şehir : İstanbul - B.Çekmece (Haramidere)

Hobiler : Cs oynamak , Cfg yapmak , Pc ile uğraşmak , Halı Saha Maçları (: , Müzik Dinlemek , Gezmek (:

Fakelerim ßayağı Çoğaldı Pub Kasmıyorum Senoyna Match Atıyorum Pub'da - unRiwaLLed ` isimLi oyuncu görürseniz ister sövün , admin iseniz banlayın kingofcs girmiyorum!

Şimdi Tanışmış Olduk İyi Forumlar (:

qwe Tanıştıqıma M.oLdum gooccumm :D:D

Sende mi TokatLısın :D Bende

Eyv Esat'm , He DohatLı'yk :D

unrıwalled qk

Bugun Fakeni Gördüm Direk Banladım Habern Olsun.

Tamam Kardeşim, Banla Ellerin Dert Görmesin (:

PayLaşım için TeşekkürLer .. !

tanıyoruz seni tuncay senelerdir

-TokaTLee.# :)

Memnun Oldum Kardeşim... Bizim Evdede Çekmece Var Ama Küçün Onun Büyüğünü Bulursam Bakarım İçindemisin Diye :=)

+ agresif , valla çok seri söver :D

unrivalled beni hatırlarsın belki Cılgın tr | -SiLvesteR [C] bu video dogru olabilir ama sunu unutma benden çok ban yedin. Ve hile olduguna ben sahidim !

Kardesim tanıstıgımıza Memnun oldum Adım Ferhan Bişi Sorcam 1.6 oynuormusun. . ? Senin Nick Aynısını Gördüm Kardesim Ondan sordum ..

unrivalled beni hatırlarsın belki Cılgın tr | -SiLvesteR [C] bu video dogru olabilir ama sunu unutma benden çok ban yedin. Ve hile olduguna ben sahidim !

Pff kardeş şakamısın sen , 1 Nisan'da mı doğdun hala hile diyorsunn ya varsa bi hilem yap 3d movie'mi ? siz benim 3d movieyi yapana kadar ben 10 tane match movie yaparım ok hadi şimdi ufak ufakk (:

Geri