v1.5 CFG Kodlama Konusunda Acil Yardim @@

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rammstein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

rammstein

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rammstein
Beyler sağlam bi coder arıyorum ona cfg kodlamadaki merak ettiğim şeyleri sorup kendi cfg mi yapmayı deneyeceğim lütfen acil özel mesaj gönderin @@

Kardeşim sağlam cfg diye bişey yoktur,senin pcne göre sağlam benim pcme göre olmaz
Rate ayarları diye bir durum var her pcnin ayrı rate ayarları vardır,sağlam cfg demek o rate ayarlarına en yakın ayarlardır.İnternet hızını test et çıkan verileri rate ayarlarına yaz,gelen sonuçları cfgnin sonuna yapıştır ozaman hem sekme olmaz hem de ping 0-5 arası olur..

Ahahahahhahahahahahahahahahahha :D sen misin coder :w00t: :w00t:

asad Dalgaya almassan Sevinirim Sen Çokmu iyisin sanki Ellerinle teker Teker yazıyorsun Herkez Coderim Diyor Sende Ole diyorsun Copy Past +

Kardeşim sağlam cfg diye bişey yoktur,senin pcne göre sağlam benim pcme göre olmaz
Rate ayarları diye bir durum var her pcnin ayrı rate ayarları vardır,sağlam cfg demek o rate ayarlarına en yakın ayarlardır.İnternet hızını test et çıkan verileri rate ayarlarına yaz,gelen sonuçları cfgnin sonuna yapıştır ozaman hem sekme olmaz hem de ping 0-5 arası olur..

ping 0-5 arasımı aşlsdkaijfldikajfilaf :D :D :D Şu ana kadar 50 defa yaptım ama 0-5 arası oldgunu hiç gormedim yakın cevremde dahil :D

sakamısın lan benmde nete göre rate, 15 den aşşağı inmiyor pıng ? 0 5 arası dıo yha :D

Geri