VaRs0va orjinal Rc + Frag

0
EXE RANK

sarapcı

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sarapcı
Önemli değil

ahahah 3. screen e dikkat GH :D:D:D cok dikkatli bakın :D:D: kaybetmek için kırmızı yabmıs ama yememiş :D:D:D::D allah belanı vermesin senin ya :D:d koptum :D:D:d

ahahah bot bide kızartmıs yazık yha biz salagız ya anlamıcaz utan yha utan pis gh ci :)

salaklar oa sunucularının bazılarında hs yediginde kırmızı ekran oluyor isteyen baksın ne adamsınız beni çok güldürdünüz :)

taha sende millete qh diyip durma senide biliorduk bot herif

sizin gibi adamlar kirletiyor bu oyunu iftiracı köpekler

cfg güzelmiş saqol

önemli ddeğil adamım kuLLan uçurur seni )

akt ile taha oa nın bazı sunucularında hs yedinizde ekran kırmızı oluyor ve nerden vuruldugunuzu gosteren ok çıkıo hemen gh demeyin hayatınızda gh mi gördünüz bot[oxs]lar .dd

akt ile taha oa nın bazı sunucularında hs yedinizde ekran kırmızı oluyor ve nerden vuruldugunuzu gosteren ok çıkıo hemen gh demeyin hayatınızda gh mi gördünüz bot[oxs]lar .dd

bende onu dedim bot alayı yhaw saol kardeşim yorumun için

Bremen konuşmalarına dikkat et.
O sunuculardan kaynaklanan bi görsellik. + GH de SS alırken oto kapanıp açılıyor.
Neyse iyi forumlar. cfg indrmedim.

AHAHAHAHAHA qH diolar Yazık La siZe Bazı sunucularda H$ yiyince Ekran kırmızı oluor ve adamın seni nerden öldürgünü blli eden bir çizgi çıkıor Oyun bilmeden iftira atmayın :@ :@ Cfg için Tşkürler güzel....

Kullanmanız yEter beylEr bazı botlar anlamıyor işte

ahahah 3. screen e dikkat GH :D:D:D cok dikkatli bakın :D:D: kaybetmek için kırmızı yabmıs ama yememiş :D:D:D::D allah belanı vermesin senin ya :D:d koptum :D:D:d
Gh dior Allahım. O oyunalemi sunucuLarında hs yediğin zaman oLan bir ekLenti. Oldugun zaman dığğğğtt diye bir ses qeLır ve ekran kıp kırmızı olr :) ekrandada mermıyı yediğin yer iLe adamın attıgı yerLer GH deki broiLhack gibi gösterir.

Gh dior Allahım. O oyunalemi sunucuLarında hs yediğin zaman oLan bir ekLenti. Oldugun zaman dığğğğtt diye bir ses qeLır ve ekran kıp kırmızı olr :) ekrandada mermıyı yediğin yer iLe adamın attıgı yerLer GH deki broiLhack gibi gösterir.

Doğru diğorsun kaç kez söyledim anlamiyorlar alayı bot işte Yormican bunlara kafa :)

olm bremen ne post kasdın ya ... Su knusmalrddan nladımki alayınız publiccisiniz pardon public takılmadıgım için bilmiorum ama GH bin de ne oldugunu bilioruz iyi forumlar... :D:D::D KIRMIZI OK cıkıo DIIIIIT dıo :D:D:D::D AHAHAHA

yoL aL konuyu kirletme

Geri