vF| [WS] eX * J `. MAÇ SSSİ.

1
EXE RANK

SANCHEZZZ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SANCHEZZZ
3 Maç attık De_Dust2'De onlar almıştır Nuke & İnferno Biz Yendik Güzel Maçtı Ne Kadar Küfürlü Geçsede Buyrun SS'Ler... ba$aqr1$1 Balyozdur Nickini Degişmiştir..

İlk Yarı
72154308167189501989.jpg

İkinci Yarı
85179284593051361555.jpg

Nickini Degişirken İnanmayanlar İçindir...
68699793252297597906.jpg

POST KASMA GL'ni AT GEÇÇÇ!!!

Bizim nick'lere bak hayatımda böle daşşak geçtiğim bir maç olmamişti imza : redkit :D stop :D

Gele adam kasap vaLve . ! . 1 2 3 4 nerde bu vaLve :D

adamları yarısı fakeydi takım full olunca tkrar atarsanz svınırm

Allahini Seversen :) Bi söyle bi söyle kim fakeeee ?? Gurban Oldugum Bela Orda Yusuf Orda Erkan Orda Balyoz abileri orda Batuhan quit attı ? bu reaL 5'ile bizi kimse yenemez dediler D2'de Bir farkLa yendiler Nukede Ezdik İnf Ortada ;)

adamları yarısı fakeydi takım full olunca tkrar atarsanz svınırm

Fake yok konuşma eror oOMygoodOo kaan balyoz pamuk erkan bela bunlar real otur agla o zaman ınanmasan :blushing::blushing:

2 3 tanede Tk attım maçin içinde bi zahmet edit yapsalar :D

aykut ne dıyodu beyler her macta en iyi frag her zmn bende olurdu dıyodu gormus olduk :D 5 12 fln :D

Yhaw bırak bu ısleri adamlar real gelmedi iso fln yoktu

Yhaw bırak bu ısleri adamlar real gelmedi iso fln yoktu

:lol: kafami duwarlara vurarak kendimi öldürüyorum bunlar bizi ezemezzz !

Allahtan Azmi kardeşim yoktu Felix'te Olaydi Off Olaylara bak sen :D

Fake yok konuşma eror oOMygoodOo kaan balyoz pamuk erkan bela bunlar real otur agla o zaman ınanmasan :blushing::blushing:
sercn kfr ettırme ana ben kaan eror ben oyun gırdıgımde mac 10-1 dı sulo dıe 2 aylık player almıslar 2tane 13 yasında cocuk vardı bumu real lan sızn lan kafyı yıcem sunlara bak walwa senın ta.

sercn kfr ettırme ana ben kaan eror ben oyun gırdıgımde mac 10-1 dı sulo dıe 2 aylık player almıslar 2tane 13 yasında cocuk vardı bumu real lan sızn lan kafyı yıcem sunlara bak walwa senın ta.

:D Her zman maç attıgınz reaL kadro ortada ne tarafa dönüyüm diyorsan beceremiyorsun sen saten dönmüşsün :F

başarılar kardeşlerim .)

hala bızım realı ezcek adam yok dıyodur kesın al bı kısı daha bu kdr cocuklasma kbllen artık :D

lan eX ler bir kerede yenildğiniz bir maçta helal güzel maçtı diyin lan yok real değildik yok fakeydik yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo adamlar ezmiş geçmiş qL ver geç

lan eX ler bir kerede yenildğiniz bir maçta helal güzel maçtı diyin lan yok real değildik yok fakeydik yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo adamlar ezmiş geçmiş qL ver geç

ezp gecmenınde ustundeyız burda soylemım :D

Geri