Virüsler Hakkında Yardım..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sAwjer`o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

sAwjer`o

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sAwjer`o
Şimdi İnternetten bir dosya indirdik k0xp olsun winrar içinde

ama winrarı hiç açmadan taratıyoruz hiç içindeki exe ye tıklamıyorz

buhadle bile wirüs iner inmez direk bulaşırmı

dosyayı acmadan bulasmaz

Boşver buLaşşın..Benim pc de yaklasık 350-400 adet virüs var..Kendi alemine bırakıom virüsleri akıyolar :D Dosyalarımı rahatsız ederlerse siliom hayatlarını :D:D

Acmadan bulaşmaz ama bazı virüslere autorun.exe yerlestiriliyor rar dosyasını actıgın anda autorun.exe otomatik devreye girip virüsü aktif hale getiriyor onun için rarı acmadan önce virüstotal ile internet üzerinden tarama yaptır kesinlikle virüs oldugunu anlarsın derim hadi kolay gelsin..

Boşver buLaşşın..Benim pc de yaklasık 350-400 adet virüs var..Kendi alemine bırakıom virüsleri akıyolar :D Dosyalarımı rahatsız ederlerse siliom hayatlarını :D:D
Virüs internetin ve bilgisayarın yavaşlamasına sebep olur onun için sana Spyware Doctor yüklemeni tavsiye ederim gerçekte nod32 avira felan bunun yanında yalan oluyor..

benm bildigim virus birkere bilg girdyse birdaha ckmıyor sildkce kopyalıyor

ComboMax yüklersen autorun.exe vb. virüsleri silebilirsin ayrıca Spyware doctor progr***** yükle sen bi tarama yaptır siliyormu silmiyormu gör Silinmiyen virüsleri ComboMax ile silerbilirsin ;)

combofix degilmi o :D

Tmm bi deniyem..Sagolasın :)

ComboMax yüklersen autorun.exe vb. virüsleri silebilirsin ayrıca Spyware doctor progr***** yükle sen bi tarama yaptır siliyormu silmiyormu gör Silinmiyen virüsleri ComboMax ile silerbilirsin ;)

Combomax modem markası ComboFix o :D :D :D İlahi arkadaş illa bir yerlerden zırt dedin gene :D

Combomax modem markası ComboFix o :D :D :D İlahi arkadaş illa bir yerlerden zırt dedin gene :D
:D:D ya aslında bu hack felan işlerle cok ugrasırım ben modem markası ile combofixi karıstıyom napim :D

"ComboFix Yülle autorun.exe li silinmeyen virüsleri Sileribilirsiniz"

Dogrusu böyle olucak :D hadi kolay gelsin Böyle konularda Yardımcı olurum :)

:D:D ya aslında bu hack felan işlerle cok ugrasırım ben modem markası ile combofixi karıstıyom napim :D

"ComboFix Yülle autorun.exe li silinmeyen virüsleri Sileribilirsiniz"

Dogrusu böyle olucak :D hadi kolay gelsin Böyle konularda Yardımcı olurum :)

Tamam ben ComboFix yüllerim :D :D :D

Tamam burc-x Rezil ettin beni tamam ya bi git :D:D

Tamam burc-x Rezil ettin beni tamam ya bi git :D:D

Ahahaha :D :D :D

Pes ettirme kabiliyetim bayağı yüksek yaa :D zaten ilk okul yıllarında yetenek 1. olmuştumda ne yeteneği bu diye düşünüyordum şimdi anladım. Pes ettirme yeteneğiymiş :D :D

hehe Görüşücez başka alanlarda seninle ;)

ahahahahaha :D:D:D.D muhabbete bak :D

Geri