Visual Basic 6.0 Service Pack 6 [ Kurulum - Resimli ]

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Öncelikle Service Pack 6 ne işe yarar onu açıklayalım ^

Visual Basic Service Pack 6 yüklenen visual basic sürümünün güncelleştirmesi gibi denilebilir.Bu paket ile birçok component ı bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.İşte bazıları:

* Microsoft Winsock Control (SP6)
* CCRP Progress Bar (SP6)
* Microsoft FlexGrid Control (SP6)
* Microsoft DataGrid Control (SP6)
* Microsoft Common Dialog Controls (SP6)
* Microsoft ADO Data Control (SP6)
* Microsoft Internet Transfer Control (SP6)
* Microsoft Rich TextBox Control (SP6)
* Microsoft Tabbed Dialog Control (SP6)
* Microsoft Common Controls (SP6)
gibi bazı componentlar bilgisayarınıza yüklenecektir.Eğer varsa güncelleştirileceklerdir ...

Visual Basic Service Pack 6.0 ı Nerden İndirebilirim ?

Visual Basic 6.0 full sabit konusunda verdiğim service paketi visual studio içindi.yani sadece basic için değil,bütün visual studio programları için (visual c ++,visual basic,visual foxpro,visual sourcesafe) geçerliydi. Bu aşağıdaki linkten sadece visual basic olan bölümünü indirebilirsiniz :)

Neden Otomatik Olarak Kurmuyoruz ?

Çünkü Visual Basic Service Pack hazırlanışında hata var.Setup dosyalarını çalıştırdığımızda karşımıza "Visual Basic Service Pack 6.0 was not completed" hata mesajı geliyor.Buda yüklenemedi anlamına geliyor :) Bizde bu paketin kurduğu componentları ve diğer eklentileri elimizle kuracağız.Aşağıda resimli olarak anlatıyorum.Her resmi uygulamazsanız kurulmaz :)

Adım 1 - Dosyaları Yeni Bir Klasöre Çıkartalım
83591920sf4.jpg

Adım 2 - Arşivleri Ayıklayalım
72423747hb8.jpg

Adım 3 - Dosyaları Keselim
25290875az8.jpg

Adım 4 - system32 klasörüne yapıştırıp buraya çıkartalım
21082377nv5.jpg

Adım 5 - Dosya Değişimlerini Onaylayalım
92345741lj8.jpg

Adım 6 - Arşivleri Silelim
17021236sj9.jpg

Evet Artık Visual Basic Service Pack 6 yı kurduk :) Ctrl + T ye basarak Components menüsünden componentlarınızı görebilir ve kullanabilirsiniz :) Resimli anlatım bana aittir.Alıntı yaparken lütfen belirtin :)

Geri