Vizyondaki filmler hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berdun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

berdun

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
berdun
Vizyondaki filmler hakkında biraz bilgi vereyim :)
Incir-Receli-1295354997.jpg

incir Reçeli

Bu filmi harbiden çok beğenmişler film yavaş yavaş ağlatıyor

güzel bi film olarak çıkardım yorumlardan birkaç izleyicinin yorumu :

1-)
gerçekten kaliteli bir film izlemek istiyorsanız gitmeniz gereken film, bu filmdir.. ben bugün gittim ve emin olun bu güne kadar izlediğim en güzel romantik türk filmiydi. müzikleride harikaydı. bence herkes izlemeli....

2-)
Büyük bir beklentiyle girdim dün gece sinema salonuna. "Duman" şarkısının film görüntülerinin yayınlandığından itibaren bu beklentiye girmemek mümkün değildi. şarkılarla, oyunculuklarla ve İstanbul'un arka sokaklarıyla dibine kadar aşk dolu, underground bir film izleyeceğimi düşünüyordum. Filmin ilk yarısının son sahnesine kadar bu hava sürerken film beni ilk perdenin sonunda ters köşeye yatırdı. Bambaşka bi atmosferin ve bu underground yapıyla sözlerin ve filmin amacının bambaşka olduğunu anladım. İkinci yarıyla birlikte beklentilerimde yanılmıştım belki ama müthiş bir film izliyordum. Sıradan bi aşk öyküsü anlatmıyordu, bi amacı vardı, bi fikri vardı. Film bittiğinde beklentilerimi karşılamamış olması filmi daha da beğendiğim anlamına geliyordu. ünkü tokat gibi çarpmıştı film. İncir Reçeli sona ererken filmin sonunda izleyicide bu filmin bi parçası oluyor. Bende olmuştum, İncir Reçeli sadece aşkı değil görmezden geldiklerimizi, hayatın aşkla karışık diğer tarafını da anlatıyor. Mükemmel bir filmdi.
Oyunculara gelince Halil Sezai bu performansıyla bir çok ödülü toplayacağını düşünüyorum. Etiyle buduyla can vermiş Metin'e. Vücudunun formu bile o adamın o olduğuna inandırıyor fazlasıyla. Melike Güner tatlı sempatik kız formuna olabildiğince yaklaşmış ama ben yine de pek beğenmedim. Evet iyi oynadı belki ama bu Duygu o değildi. Duygu'ya inandıramadı fazla beni. Sinan Çalışkanoğlu dizilerde ki karakterlerinden ortaya karışık birşey yapmış. Belki de yönetmenin istediği oydu. Yine de başarılı olduğunu düşünüyorum. Filmde müzik kullanımı da iyiydi ama Metin keşke sahil kenarına gitarınıda ***ürseydi ve film bir süpriz şarkıyla izleyeni sevindirseydi..
Güzel bi film gidin.. Türk Sineması artık maddi olarak beklentiye girmeden film çekmeyi öğreniyor. AMa bu noktada da bize bu filmlere gitmek düşüyor..

Dovuscu-1294874974.jpg

Dövüşçü
15.jpeg
olumsuz.jpeg

Ya yorumlardan harikulade bi yapım olduğunu ve oscarı kesin alması gerektiğinin savunuyor herkes müthiş bi film diyorlar ve Christian bale'nin performansını çok beğenmişler.

Birkaç izleyicinin yorumu :

1-)filmden bir saat önce cıktım ve benm için tek kelimeyle müthişti.christian bale için denecek hiçbir şey yok adam kendini izletmeyi iyi biliyor müthiş bir oyunculuk göstermiş filmde.izlemek isteyenlere tavsiye ederim bana göre zamanınız boşa gitmiyecektir.

2-)
Tek kelimeyle harikaydı..Oscar'ı hakedebilecek bir film bence..İzlemenizi tavsiye ederim..

3-)
Aile kararları ve profesyonellik arasındaki çekişme...
Azmin anlatıldığı bu filmde oyunculuklar gerçekten müthiş... Ayrıca birçok sahne beni çok şaşırttı ve yavaş ilerlemesine rağmen beni sürükledi. Tereddüt etmeden izlenmeli diyorum.

Secretariat-1283351914.jpg

Şampiyon

Yorumlara yine baktım ne diyim Hollywood yine coşmuş son yapılan filmlere bakarsak.Yine kesinlikle izlenesi bi film diyolar :)

İzleyicilerden birkaç yorum :

1-)
Kesinlikle harika bir filmdi...İzlemeyen herkese öneririm.

2-)
Nihayet ülkemizde vizyona girdi. Harika bir film, sakın ha kaçırmayın. Ben neticede bir at yarışı filmi ne olabilirki diye başta izlemekte tereddüt etmiştim. Ama iyiki izlemişim, film boyunca müthiş keyif aldım. Benim bu filmi izlememe yaptıkları olumlu yorumlarla vesile olanlara sonsuz teşekkür.

Ayin-i-1295251213.jpg

Ayin
13a.jpeg
siddet.jpeg

yorumlar geçer not veriyor genellikle çok aman aman bi film değil diyor ama anthony hopkins'i izlemeye gidedbilirsiniz diyor.

İzleyiciden birkaç yorum :

1-)filmi çok beğendim tabi 10 numara korku gelmesi zor ama buda sürüklüo sizi zaten şeytan lı filmler ayrı güzel oluyo 4 kez sıçradım o meşur şeytan konuşma gülmeleri herşeyi bilmesi falan süperdi.

2-)
Kötü bir propaganda filmi. Anthony Hopkins dışında elle tutulur hiçbir şey yok. Bu tür filmlere ilgim olmasına rağmen beni fena halde hayal kırıklığına uğrattı. Anthony Hopkins hayranları ve egzorsizm ile alakalı film izlememiş olanlar gidip izleyebilir.

3-)
İşe şeytan, cin vs. karışınca rüyama giriyor 3-5 gün sonra yaa :D : D :D : D :D

Berdun iyi forumlar diler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler..

Geri