vtN` 29 > vaLent1n0 yeni reaLi cAqrjj awM` kendi aqzıyLa qhostum diyoR daL daL :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ kLaymore

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ kLaymore
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar.. vtN` 29 cLanı cptsi vaLent1n0 yeni reaLi cAqrjj awM` oLan Arkadasımız Bizi yani SanchesLe beni Maca Fake caqıRdı we dedi ki bu maç çok önemLi kasın feLan iste sanchesde dedi oLm sende qhost war bzim kasmamıza qerek yok dedi buda dedi yok pc me herkes qirdi kmse bsey buLamadı dedi o zman wer id sifre hemen qiriyim dedim we kendi aqzıyLa itiRaf etti qhost oLduqunu ;) .. İşte Kinqofun Eziqi ya qhost war ya Loader süpheLeniyoduk zaten :) ,, ayRıca özeLden baska birine yollayacaqı aim.dll dosyasını yanlıslıkla bana attı bide diyo ki bu herkesde war qweqwe beni yiyecek :D sonradan qene itiraf etti fazLa ise yaramıyo felan diyo bide :D:d ,, İşte Sohbet vaLen1n0 yani cAqjjyLa aqustos ayı sohbet qünLüqüm konustukLarım buyRun bakın :)

vaLent1n0 sohbet qünLüqü A?ustos 20..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
vaLent1n0 sohbet qünLüqü A?ustos 20..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Aboww Gencler dedektif gadget'ı gectiniz :D

oLm kimde qhost war cıkArtabiLdikLerimi cıkArtır herkesin biLqisine sunArım ki herkes kiminLe oynadıqını biLsin ;) :D

wdawdawdw rezillige gel wdawd

Aynen La bi cLanı yenmek icin qhost mu aLınır Allah'ım ya :D oLm kendi biLeqinLe kas yen dmi :D:D

o adamda ghos7 oLsa ne yazar :D yazıK ya bu bi oyun :S

Aim.dl yi Atsana :D

nsl indirecem :S

hile kullanan acizdir

sadasdsadsadasdsad la ne beklicen 14 15 yaşındaki veletten anasının faişelikte kazandıqı paraları buda qhos7 h4x almaya werir :D wqeqweq asdsadsaddas

Daha çoçuk (: ÇoçukLardan ne beklersinki...

Yine Tartişma Yaratacak Konu

qüzeL konu tartışmaya açığız biz :] böLe cocuqLarı gösterioLar bize hLL kLay :]

qüzeL konu tartışmaya açığız biz :] böLe cocuqLarı gösterioLar bize hLL kLay :]

ya ben sırf inadına feLan yapmadım böyLe adamLar kendi swLerinde kasıyoLar acıp sonra top15 1. oLuyoLar adamı izLiyorum qecen bu kadarda beLLi ediLmez qörmeniz Lazım 50 ye 2 bir duwarLar atıyo off :D ya Loader yada qhost bu adam dedim we doqru cıktı ,)

çağrı ve emre hLL :) koptum herkeste war dıor :):)

qweqwe :) dicek bişi yok :)

:D B0t yha 0rj B0t .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri