w.Lawson`s [wS] |n`ward ~ Sonuç Ortada BeyLeR.

0
EXE RANK

-Exloves.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Exloves.`
la o kadar maç attık sizle yeniyoduk paso ss koymaya bile gerek yok diyodum size karşı madem king olmussunuz yarın bidaha atalım maçı :thumbdown:

la o kadar maç attık sizle yeniyoduk paso ss koymaya bile gerek yok diyodum size karşı madem king olmussunuz yarın bidaha atalım maçı :thumbdown:

Aynen Aynen :D Adam olmuslar bunlar :D 11 1 yendıgımızı htrlıyom ss lerı sıldım :D Pompalıyla gıdıoduk ya :D

Başarılar ghciler :)

Aynen Aynen :D Adam olmuslar bunlar :D 11 1 yendıgımızı htrlıyom ss lerı sıldım :D Pompalıyla gıdıoduk ya :D

Lan OLm sen Kimsn Pompalıyla geliyon Aranızda Fake Maç atıyoRsun Bana Yendik Diy0Rsn mk. Dha Dünki BebeSin la UquR cS Hakkında 1 şey bliyoRsan bunları yapmassın zaten o waLLbangları goruyom Cross Dance Donup ne kOyuyon La ole Adamin Bana Alt Tünelden B kapıya Duvar atıyo hLtw İzleyen bunların Ne Oldugunu AnLaRR... Kim Kime Koymuş bi Ogrne la Ts ye Cağrıyoz Sesi Cıkmıyo Fıssss Konuşma 0 .d mic bozuk diyor bide tuş sesleri geliyoRR :D:D:D sen Dha Silah çekmeyi BiLmezken biz Senin qibiLerine Koyuy0RduuKKkk..

gele sercan olsa yardırırdı :D

[quote="` LaT.# ` t|]Başarılar ghciler :)[/QUOTE]

LasT Sen hiçç Konuşma Kocum. Sende Boktun Bugun Koktun. Maçta Ne Duvar atıyon mk Cross Dance :D:DD:D hLtw İzleyen Bunları Anlar K0cmmm. Sen Gh iLe DuvaR izLeRken biz Sizin gibiLerine Koyuy0Rdk HabeRin y0q. Ayık Ol ulan Az. Bıraz Akıllı ol dostm. msnden Ağladıqınızın ss si vAr Dostm msn Kayıtları vAr. Cfg Dilendiğinin Clana girmek istediğiqinin Ne kadar Ağladıgını bir Allah biliyor birde |n`ward cLanı. Şmdi gg.

Başarılar beyler.

amadous cezanı alıcaksın merak etme.

GH Movie - SS Hepsi çıktı.Ayrıca kendine birde nick bulmusun. :) Sen daha dün GencKafe'de zombi - gungame - deathrun kasan çocuktun.Clan'da 10 kişi varsa 7'si hile. :)

[ Çocuk olduğun yazmalarından belli harfleri büyüklü küçüklü yazıyorsun. :) ]

ya abi ben böle yüzsüz clan görmedim :D

LasT Sen hiçç Konuşma Kocum. Sende Boktun Bugun Koktun. Maçta Ne Duvar atıyon mk Cross Dance :D:DD:D hLtw İzleyen Bunları Anlar K0cmmm. Sen Gh iLe DuvaR izLeRken biz Sizin gibiLerine Koyuy0Rdk HabeRin y0q. Ayık Ol ulan Az. Bıraz Akıllı ol dostm. msnden Ağladıqınızın ss si vAr Dostm msn Kayıtları vAr. Cfg Dilendiğinin Clana girmek istediğiqinin Ne kadar Ağladıgını bir Allah biliyor birde |n`ward cLanı. Şmdi gg.
Hahahah hiç güleceğim yoktu crossmuş izliyormuşum movie mi yap o zaman.

Sen kimsinki senden cfg isteyeyim herkes bi bunu öğrenmiş istediysem kayıtlarda duruyorsa at netbilginine herkes görsün.

Clana gelmek için mi yalvardım yapma gözünü seviyim daha 1 ay olmadı clanı kuralı kendi clanım varken senin clanına gelmiyeceğimi herkes bilir onlarında sslerini çek koy netbilginine.

qL diyeyim ama fake aldığınız adamınn gh olduğunu sizin ts nize geldiğimde kendinizde söylediniz ynde ql...

Winq boup yenı gh movıe gelıyor :)

Sizin yaptıklarınız gıbı fake degıl ugur botu real olarak :)

Dunku mac GH Li yenemıyorsunuz burda atıp tutuyorsunuz 11-1 faLan fıLan bos
muhabbet yapıyorsunuz

qL bize

& n0wuthzcqj ^

Başarılar !!

Winq boup yenı gh movıe gelıyor :)

Sizin yaptıklarınız gıbı fake degıl ugur botu real olarak :)

Dunku mac GH Li yenemıyorsunuz burda atıp tutuyorsunuz 11-1 faLan fıLan bos
muhabbet yapıyorsunuz

Sen kimsin ya ne ara çıktın ortaya bende bir tane ssn var Ghost Haxi açık unutup ss almışsın? NBye koyarım Rezil olursun adam gibi dur

Geri