20
EXE RANK
OttoMaNs* ;яeiz
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
1 AY GİBİ BİR SÜRE BU SORUNLA URAŞTIM VE SONUNDA UZUN SÜREN ARAŞTIRMALARIMIN SONUNDA BU VİRÜSTEN ALLAHIN DA İZNİYLE KURTULDUM ÖNCELİKLE VERDİĞİM LİNKTEKİ RAR DOAYASINI İNDİRİNİZ...SONRA RAR DAN ÇIKAN PROGRAMLARI ÇALIŞTIRINIZ.. [COLOR="Red"]KURULUM ARACI İNDİR[/COLOR]SONRA PC NİZE CA SECURİTY CENTER progr***** kurunuz..Kurulumu yapınca bilgisayara reset atınız..reset attıktan sonra önlem amaçlı --SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ--bütün sürücüler için kapatınız...CA SECURITY ILE TARAYINIZ..BİRAZ UZUN SÜRECEK 20-40 DK ARASI PC NİZİN HIZINA GÖRE DEĞİŞİR....aynı zamanda ca security tararken ilk verdiğim linkteki..iki programıda çalıştırınız....3 programda ki tarama bitince pc ye reset atınız....işlem tamamdır ALLAH'ın izniyle artık virüsten kurtulmuş olucaksınız..ben 1 ay uraştım...SİZİN URAŞMAMANIZ İÇİN PAYLAŞTIM...ve EN ÖNEMLİ NOKTAYA GELDİK ...TÜM TARAMA BİTİP RESET ATTIK TAN SONRA PC NİZE SU ANDAKİ EN İYİ KORUMA PROGRAMI OLAN BİT DEFENDER PROGRAMINI KURUNUZ... BÖYLECE PC NİZDE WİN32SALİTY VİRÜSÜ TARİH OLMUL OLUCAK...HEPİNİZE KOLAY GELSİN..