win7 Kullanıyorum cs 1.5 kurdum açmıyor bakarmısınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yukler02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

yukler02

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yukler02
arkadaşlar windows7 kullanıyorum cs 1.5 kurdum ama counter strike nin üzerine tıklıyorum açılmıyor sağ tıklıyorum aç filan demiyor lutfen yardımcı olun lutfen

w7 hangisi ? söylersen yardımcı olabılırım.

windows7 starter

yönetici olarak çaıştırmayı denedinmi pekii?

sağ tıklıyınca aç yönetici olarak çalıştır filan demiyor :S

pepe yönetici olarak çalıştır diyorum hal life uygulamasının windows un bu surumuyle bilinen bir uyumluluk sorunu var windows un sürümüyle uyumlu bir güncelleştirme için ***rra ile bağlantı kurun diyor

Uyumsuzluk uyarı verdiğine göre işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun. Sürümünü değiştirebilirsin. Oyunlar için hala en güzel işletim sistemi Windows XP bana göre, onu kurabilirsin. Yada farklı bir Windows 7 ( Ultimate, Profesyonel, Home Premium ) sürümü kullanabilirsin.

off off format cd side yok nasıl atıcam bilmiyorum .s

Format CD'si hazırlamak basit, internetten .iso kalıbında indirip DVD'ye çekeceksin. Sonra bilgisayarına takacaksın ve yeniden başlatacaksın. Sistemin açılırken karşına CD/DVD'den ön yükleme yapmak için tıklayın diye bir yazı gelecek o sırada her hangi bir tuşa basıp yüklemeyi başlatacaksın. Sonra karşına Kurulum yapmak istediğin diskler çıkacak C'yi silip yeniden yükleme yapacaksın, bu kadar...

Geri