-wind Sprit * Rahat OL ^ 3D SS xD Dal iceri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

fırtına

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
fırtına
HACK ssleri Yasak.

Belliydi zaten 3d olduğu.

qL beLLiydi böle oLacaqı : dd

qL heheh bellı

ahahahhhaa bot herif 3d' ile king olsan nolcak eline ne geçcek ? sen seni kandırırsın elıne baska bısey gecmez

Ya Ne YaparLarsa ona ınanıorsunuz ya Yemin Ederim Bişi Yok YA ! Fake dior Ozaman Nie SSLERE baktıgında bısı yOktu ? He ! Yalan makınesı olmussunuz . Beni Tanıyanlar bilir . Hadi Eyw ;)

DLL'leri paylaşın bari boşa gitmesin :P

yaLan Inanmam

nasıl inanmıyonuz bu Ss ye fake diyen yaşamasın adam Msn inedn bile Görüntü almış buna ne diceniz :D

Yaw Blader hl res rarliyan illa hilemi oluyor !! Arkadas ıstemıstı rarlayıp atarmısın rarladım orda kalmıs nerden bıle ıblrm boyle ... cocukları olcanı ?

Yaw Blader hl res rarliyan illa hilemi oluyor !! Arkadas ıstemıstı rarlayıp atarmısın rarladım orda kalmıs nerden bıle ıblrm boyle ... cocukları olcanı ?

Zaten hl.res den bişey demioz sanada ordaki inexinferis neyin nesi :D:lol:

ordaki inexinferis.ini ve inexinferis.dll ne ? :) haberin yoktur kesın

Dediğim Gibi İster İnan İster İnanma Blader ;) Milletin Köpeği olmussunuz :)

Yemeyince Belliydi :) Oda ii ya Lan Oyle bişi Olsa Nıe Verıyım Tw de id pw ? Aklınız yokmu bLader ?

AHAHA q0p bıde CaspeR yasar ın mSn ekLeyip bu koNuyu sıL dıye yalwarıyormus q0p ahahaha bıde uste ckmaya calısma asLan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri