Windows 8'deki güvenlik açığı nasıl kapanacak?

0
EXE RANK

held4atax

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
held4atax
[COLOR=#111111][U]Microsoft[/U][/COLOR], geçtiğimiz gümlerde tam sürüm olarak piyasaya sürdüğü yeni işletim sistemi Windows 8 için keşfedilen açığı Salı günü yamayacağını açıkladı. Ayrıca bu yamalar, sadece Windows 8 için olmayacak.

[COLOR=#111111][U]Microsoft[/U][/COLOR] bunun yanı sıra her ay güncelleme yayınlayacak ve bunun içerisinde keşfedilen güvenlik açıkları da bu güncelleme ile giderilecek. Önümüzdeki Salı günü yayınlanacak olan güncellemeleri, çıkar çıkmaz yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

1352643058_windows8windows8openbeta.jpg

Bu güncelleme sayesinde bazı kritik hatalarının yanı sıra güvenlik açıkları da düzeltilecek. Diğer yandan Windows 8 ve ARM tabanlı işlemcilere sahip cihazlarda da çalışan Windows RT işletim sistemleri de bu açıklardan etkilendi.
Mac OS kullanıcılarının da her ne kadar Windows ile alakaları olmasa da Mac OS X üzerinde çalıştırdıkları ve Microsoft'a ait olan Office yazılımında önemli bir güncelleme bulunuyor. Bu nedenle salı günü Mac OS kullanıcılarının bu güncellemeyi yapmaları gerekebilir..
[COLOR=#111111][U]Microsoft[/U][/COLOR]'un 13 Kasım'da gidereceği açıkların neler olduğu, bu açıklardan hangi işletim sistemleri ve yazılımların etkilendiğini anlatan sayfaya[COLOR=#cc3300] buradan[/COLOR] erişebilirsiniz.​

Geri