WİNTER OF > VS -R'Arm`s 0f //

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -kAtre `
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-kAtre `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-kAtre `
qL,Başarılar.

3 fake ile +bide gh movie ile başarılar kardas.

[video=youtube]

ahahahah sahnelere bak ulan bu rarms of kadar pasif bi clan görmedim yenilince herkese gh movie yapıyolar eyvallah kardeşş her türlü ağlatırız kafanızı yormayın :D:D

1.Ortada kör olmama sahnesi yazmışın orda kör olmasam aynı yeri taramam bu 1 2.si geri kaçmam hay gerizekalı pasif herif ulan hiç mi kafanız basmıyor yav biz mi öğreticez size oyunu ah be evlat.

ne aglıcam amk veleti görüyoz sahneleri adam ses kasıyor reyiz adam ses yapmadan geliyor ejlon reyiz ses kasıyor vay amk ya.

Ulan mal herif koysana hltv yi bakalım bi tana gibi koşmuyor mu? Neyse onu bunu geçte fail bu movie ama genede teşekkürler ilk defa gh moviemiz oldu . Eyvallah . :cool:

[quote="Cirkin']3 fake ile +bide gh movie ile başarılar kardas.

[video=youtube]
[/quote]

yaptığınız movieyi gülerek izledim hakkaten fail değil epic fail olmus size tavsiyem rezil olmamak için silmeniz adam temiz :cool:

[quote="Cirkin']3 fake ile +bide gh movie ile başarılar kardas.

[video=youtube]
[/quote]
bilader clan benim 2 adamım 3 feyk çekip sizinle maç atmışlar , bide ejlon adam temiz bilader rezil olmadan movieyi silsen iyi edersin :D

halo yalnız ejlon temiz gardas la :D bu movıede bıraz kotu olmamışmı :D adam duz oyununu oynamış :D yapcak bişiy yok.

3 fake diyorsun real 5 lede atalım katre tolga giricekti ping sorunu vardı siz atın dedi real alın farketmez dedi bende ejlon aram iyi diye anılı fake çektim zaten orda sadece fakelerden bi anıl iyi kasmış öbür fakeler normal real 5 te oynarız anılıda hile yaptınız helal olsun size.

Ya bunlar oyundan ne anlar mk adam orta kesince gh oluyor işe baksana velet bir alay. :D

Ya bunlar oyundan ne anlar mk adam orta kesince gh oluyor işe baksana velet bir alay. :D
Zuhahah anılı bile gh yaptılar vay anasını ne dünya :) hile paylaşımıda yasak söylim :D:D Anıl kanka sana kaç defa dedim az ağlat diye :D:D

[quote="Cirkin']3 fake ile +bide gh movie ile başarılar kardas.[/quote][quote="Cirkin']

[video=youtube]
[/quote]
Movieyi silin bence ben -R'Arm`s 0f // clanını böyle bilmezdim.. Sadece Anıl Cs tarzını konuşturmuş :D :D :D burda başka hiçbirşey yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri