YAPICAM DEDİM YAPTIM ! Homeupdown REZİLLİGİ :D Heroe Turc`s den SEVGİLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hll gecmıs olsun worms:D

ne desem boş iki tarafada .

movie acık sonuna kadar izledim yazık..

reziLLer özeLLkLede homeupdown :)

Bız dedık sıze ınanmadınız bu da kanıtımız halen yıne dıorum o mac ss hLL dıen aRkadaslarımı burdayada hLL demelerını bkelıoruz:D:D:D

Reguest Gördunmu dordunmu dordunmu dordunmu Duvar izlemeyı Gordunmu :Dqwqwqwq ZAAAAAAA qwqwqw qahahahahahah bohahahahahahahqow qwjq ya DEMEKKİ EMİN OLMADAN KONUSMUCAN TMM

:D:D:DD:D:D eet o mac ss paylasıldıgı gun worms clanına Hll diyen arkadasları burayada beklıorm baylar buyrun burayada yorum atın pls

Reguest Gördunmu dordunmu dordunmu dordunmu Duvar izlemeyı Gordunmu :Dqwqwqwq ZAAAAAAA qwqwqw qahahahahahah bohahahahahahahqow qwjq ya DEMEKKİ EMİN OLMADAN KONUSMUCAN TMM

saol yorumun ıcın kanky qorduler duvarı :D:D:D

HeLaL oLsun ne dıyım :S

Sayın moderatör Request kardeşim Demekki neymiş Bilmeden konuşmıcan GhostcuLarı bize savunmıcan dimi cnm krdeşim.
Allahın Ghostcularını emin oldugum halde gelip bizlere savunuyorsun onları koruyorsun belki sende kullanıyorsun Homupdown evet 3d'di ben sizinle mac atmadan önce onla bi macda kavga etmstm ve çok emndm
Tebrikler serhat.

konusualcak FazLa konu yh0q vıdeo heRseyı anLatıo :D:D:

qeRekLı KısıLere aRz edeRım Konu SabıtLemesını ıstıoruz !!!
qeReqını aRz edeRım

Bu Saatden Sonra Yapacakları Bişi Yok Oturup Cs Çalışacaklar :)

hersey acık moviede..

sende 25 tl ver her ay sende kıng ol kes sadece watch' ı blıoduk saten sirswagger bıle dedı onada bahane buldu saten salak bebe buna da derler fake movıe bırakın ' sevınsınler .. w0rms > ezmelerı :))

sirgsawweri tanıyorum haklsını sk-gaming 'te Sxe 8.7 ESP+aimbot ile ! video cekmiş kyms .. qayeT haklsın

Sayın moderatör Request kardeşim Demekki neymiş Bilmeden konuşmıcan GhostcuLarı bize savunmıcan dimi cnm krdeşim.
Allahın Ghostcularını emin oldugum halde gelip bizlere savunuyorsun onları koruyorsun belki sende kullanıyorsun Homupdown evet 3d'di ben sizinle mac atmadan önce onla bi macda kavga etmstm ve çok emndm
Tebrikler serhat.

eyw tolga : ) bizlede kafa buldular savundular adamı bana bende deidm ki bekleyin kardesim yapıcam dedim mi yaparım alayınızı rezil ederim diye ve nitekim böyle oldu bu arkadaslara hayatlarında basarılar bu rezillik onlara yeter de artar. Kalkıp bize cs ögretmeyin alırlar aklınızı böyle

Konu sabıtlenmesını ıstıoruz qeReqını aRz edeRıız heRkez qoRsun kımın Ezıq oLduqunu

Bide dıolarya Ss cekyıp pcme Gel gır lan gh0st hax artık xreactorden gırılıoyanı oke pc e gırseler bıle anlıyamaslar oyusden anca hLtw. den cıkar botlduugunz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri