YAPTIĞIM İLK 5 MOVİE ! `iyi-kötü yorum atın #

0
EXE RANK

-DUMBASS ` <4SHIFT> ;; x

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-DUMBASS ` <4SHIFT> ;; x
İyi-Kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

1.Movie : Crawle`s | - dumbas-s <4SHIFT> # |BURAK| ~ TK Vol.1

[video=youtube]

2.Movie : Crawle`s | hayr0La.` eRdy # |ERDİ| ~ TK Vol.1

[video=youtube]

3.Movie : Crawle`s | AnT1[q]0R `$dt? # |SEDAT|~ TK Vol.1

[COLOR=#b5c524]https://plus.google....53948663566169617/5753948663479246466[/COLOR]
(Youtube hata verdiğinden dolayı başka siteye koymak zorunda kaldık.)

4.Movie : Crawle`s | Cirkin'krall `ha|o # |HALİL|~ TK Vol.1

[video=youtube]

5.Movie : Crawle`s | Cirkin'krall `ha|o # |HALİL| ~ TK Vol.2

[video=youtube]

Eleştirel yorumlar atarsanız çok sevinirim :) Teşekkürler ..

bence güzel movieler eline saglık .

Başarılar Kardeşim .

Başarılar Kardeşim

konu gerekli bölüme taşnmıştır.#

Daha iyilerini yapabilirsin ama bunlarda güzel başarilar.

Daha iyilerini bekliyoruz başarilar .

Daha iyilerini yapabilirsin ama bunlarda güzel başarilar.
[quote="~ night bLue']Daha iyilerini bekliyoruz başarilar .[/quote]
Zamanla o da olur .. Teşekkürler :)
[quote="~ |]GL.[/quote]
Eyvallah .

edit fena değil kendini daha geliştirebilirsin . yalnız çirkin kral yılmaz güneyin keşke gh moviesini yapsaydın :t şimdi diyeceksin ne demek istiyorsun?
tk vol1'de 0.53-0.56 ve tk vol2.de ise 0.47 -0.51 e dikkatli bakarsanız , adamın köpek gibi duvara kitlenip 3-4 saniye boyunca duvardan adamı izlediğini sizde göreceksiniz . ;)
b*ku çıkmıs bu oyunda hangi movieyi izlesem illaki bir şeyler yakalıyorum ama herkes illegal olunca diyecek bir şey kalmıyor .

edit fena değil kendini daha geliştirebilirsin . yalnız çirkin kral yılmaz güneyin keşke gh moviesini yapsaydın :t şimdi diyeceksin ne demek istiyorsun?
tk vol1'de 0.53-0.56 ve tk vol2.de ise 0.47 -0.51 e dikkatli bakarsanız , adamın köpek gibi duvara kitlenip 3-4 saniye boyunca duvardan adamı izlediğini sizde göreceksiniz . ;)
b*ku çıkmıs bu oyunda hangi movieyi izlesem illaki bir şeyler yakalıyorum ama herkes illegal olunca diyecek bir şey kalmıyor .
Yorumun için teşekkürler :) Bu movieler için hiç uğraşmadım aslında bundan sonraki movielerimi daha özenli yapıcam . renk,edit,intro,vs..

Yılmaz güney kim kardeş ? Movie yaptıklarımın hepsi bizim clandan ve kimseye laf ettirmem . Herkesin pc'sine girilip tw alınmıştır . Clanda kimsede hicbişey yok . TK vol.1 hakkında bisey diyemem o maçta yoktum . Ama TK vol.2 de biz ne dersek onu yaptı çok iyi hatırlıyorum . Bekle dedik bekledi kaçtı dedik bizim base git dedik bizim base gitti . Clanda güvendigim kişilerden birisidir . Hile konusunda laf ettirmem k.b kardeş .

Geri