Yardım :S

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kanka15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kanka15

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kanka15
Dün akşam cs yi kapattım uyudum bu gün cs yi açtım oynuyorum hiç birşey değişmedi aynı cfg aynı pc.Oynarken cs hep kendini alta almaya başladı.Dakkada bir kendini aşağıya alıyor nedenini ve çözümünü sölermiisiz ?

Yardım Bölümüne Taşınmıştır.

Bunun sebebi cfg kullanıyorsan içindeki bazı kodlar oyunu bozabilir veya oyunu sil baştan kur ama hiç bir dosya kalmıyacak şekilde silmen gerek oda olazsa cfg'ni sil normal bir cfg yap böyle dene olmazsa kesin çözüm formattır !!!

Ne formatı kardeşim ? cs aşağı geliyor diye formatmı atılır ?! Cfg'm değilmşedi diyorum dün yoktu bugün olmaya başladı.

başka program açtınmı pc de mesela teamspek gibi onları kapat dene bende teamspeak açınca aynen snnki gibi yapıyo .

Bu sorunu bende yaşıyordum ve kendimce bir çözümünü buldum. Şimdi sxe yi aç ayarlar butonuna tıkla ardından simge olarak başlat ikonunu tikle. Tikledikten sonra sxeyi kapat aç. Kendisinini simge olarak başlatıcaktır sen onu pencere durumuna getirme o aşşağıda simge olarak kalsın. Bu sorununda böylelikle çözülecektir. İyi forumlar.

Geri