Yardımm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4
EXE RANK

~AAHHMMEEDD``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~AAHHMMEEDD``
Konu İşletim Sistemleri/Windows XP bölümüne taşınmıştır.

Bu yapacağımız şey uzun gözüksede aslında çok basit bir olay Bunu size adımlarla aktarmaya çalışacağım.

1. Adım

İlk olarak internetten (benim önerim Google'ı kullanmanızdır.Search kısmına uxtheme patched download yazın bulun ve indirin) uxtheme.dll (PATCHED VERSION) çekin. Bu dosya bir kenarda dursun.

2. Adım

C:\Windows\System32 dosyasının içinde uxtheme.dll dosyasını bulun ve uzantısını .bak olarak değiştirin. Bu işlemden sonra bilgisayarınıza indirdiğiniz uxtheme.dll (patched) dosyayı buraya yapıştırın.

3. Adım ! ÖNEMLİ !

C:\Windows\System32\Dllcache dosyasına girin. Bu dosya gizli dosyadır; gizli dosyaları göster seçeneğini aktif hâle getirseniz bile bu dosyayı göremezsiniz o yüzden bunu elinizle aynen yazıp açacaksınız. Açtığınız bu dllcache dosyası windowsun gizli klasörlerinden biridir. Windows burada DLL dosyalarınızın yedeklerini tutar. Olaki siz yanlışlıkla bir DLL silerseniz windows kurtarma işlemini bu dosyalarla sağlar.( DİKKAT: Bu klasörün içinden bilmeden dosya silmeniz halinde Windows işletim sisteminiz zarar görebilir. ) Bu açtığımız dosyanın içinde bir uxtheme.dll daha bulunuyor bu uxtheme.dll dosyasını bizim uxtheme.dll (PATCHED) ile değiştirin.Bilgisayarınıza restart atın.

4. Adım

Bu yaptığımız işlemin nedeni; windows işletim sistemi windows'da var olan 3 temadan başka programsız tema yükleme işlemini engellemektedir. Biz bu patched dosya ile Windows'un bu korumasını kırıyoruz. Artık windows'unuzun tema koruması kalkmış bulunuyor.Tema adreslerinden tema indirip yeni temalarınızı kullanabilirsiniz: Windows XP Themes (uxtheme.dll ile patchlenmiş bilgisayarlar içindir.)

Temalarınıza da çektikten sonra geriye windosu istediğiniz şekle sokmaktan başka bir şey kalmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri