Yarın öLcek oLsanız =?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zαzα
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

zαzα

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
zαzα
Bugün doktora gittiniz...Doktorun suratı çok kötü ve size iyi bir haber olmadığını en geç yarına kadar öleceğinizi söylüyor.Siz tabi çok üzülüyorsunuz.İlk olarak Napardınız..?

doktoru bıçaklardım zevkine ... :)

ne yapmazsınız diye sorman lazım:D her bi b*ku yapardım:D:D:D:D

haha

ßen qideR ßi ßiLeT aLırdım 1 TiriLyoN cıkaRsada Her yeRe TuvaLeT yapTırırdım :D

bende eve kız alırdım xD

umutla dışarda gezerdim xD

deliler hastanesini basıp tüm delileri kurtarırım ve görevlileri gör mediniz duymadınız bilmiyosunuz der kaçarım

ben eve kız atardım :D

valla ben doruyu söLüyen hep hayelim olan kızları gider tecavüz ederdim :D nasıL oLsa öLcem mk :D ee sevdiklerimle vedalaşır ve en son sevdiğim kızın yanına gider vakit geçirmek isterdim =) çnkü karşılıksız bi a$k oLdugu için hep onla oLmak istediğim için son vakitLerimi onunla geçirmek isterdim .

Herkes geberecek mk derdim giderdim bir kulübe akşam eve kız atardım. :D

bunları yapmak için ölmeyi nie bekliosunuz ?

Yaa adamlar eve kız atıyor görüyor musun :D

Ayrıca bunları yapmak için ölmeyi neden bekliyorsunuz ?

Valla açıkçası böyle bişey olsa; o kadar heyecan yapmazdım, sonuçta öleceğim, dua ederdim sürekli gerçi hiçbiri kabul olmazdı :D:D

Yaa adamlar eve kız atıyor görüyor musun :D

Ayrıca bunları yapmak için ölmeyi neden bekliyorsunuz ?

Valla açıkçası böyle bişey olsa; o kadar heyecan yapmazdım, sonuçta öleceğim, dua ederdim sürekli gerçi hiçbiri kabul olmazdı :D:D

Allah seni ne yapmasın :D

İstedğin kadar dua et sen karıya kıza laf at sonra q*t korkusuyla dua et öylemi lan :D

Allah seni ne yapmasın :D

İstedğin kadar dua et sen karıya kıza laf at sonra q*t korkusuyla dua et öylemi lan :D

Ben Allah'ın bir tanecik sevgili kuluyum olum :D

Karıya kıza laf etmedim daha başım dik, ne olsa elbet ölecez, Burkay bak cennete gel tamam mı orda CS oynarız, her türlü şey varmış orda :D

:D:D dün verdim eline 50-47 qweqweasjkgadskgjadskvbshkld :D:D

Yavrum elimde SS'ler var bak :D

20-9

34-21

40-29

Laaa olum 50'ye kadar maç mı olur :D
Görülmüşmü CS tarihinde böyle bişey. Bakıyorum 20 oldu, sonra 30, sonra 40 en son 50 :D böyle iş olmaz :D

Yavrum elimde SS'ler var bak :D

20-9

34-21

40-29

Laaa olum 50'ye kadar maç mı olur :D
Görülmüşmü CS tarihinde böyle bişey. Bakıyorum 20 oldu, sonra 30, sonra 40 en son 50 :D böyle iş olmaz :D

hahaha bnane yendim olm :D sdahsndasklfbabgjub :D

Ben Varımı Yoğumu Satardım ve Bütün Dostlarımla Felekten bi gece Çalardım.Ölceksemde Bütün Dostlarımı Son Defa Yanımda İsterdim :) Eve Kız atmak falan basit şeyler.Ben Dostlarımı isterdim

Geri